здравейте,
Наскоро си купих GOLF 1.9 GTD
Някой може ли да ми каже що за автомобил е?
GOLF 1.9 GTD
- Stiks
- Автомобил:
- Двигател:
много лошо оформен въпрос ... що за автомобил е ... ми то зависи от мнооооооого фактори - и наи вече от това как е поддържан досега, смятам ВАГ са доказали много ясно че колите им са почти вечни ако имат нормална поддръжка (особено Г2 и джета)
аз лично имам над 30к километра наблюдения над Венто 1.9ТДИ 90коня (1Z) никакви проблеми не е дало, двигателя издържа на голям напън макар че е дизел и всеки вика не трябва да се юркат не трябва това ама си държи, полуоски такива ти др глупости по предницата - ми здрави са засега
вмомента имам джета, на километража и пише 301996 км ако я стегна (леко е разглобена вмомента) неможеш и даде километрите на вуншмия вид, на возията, и най-вече на двигателя и се пак това са си 300к километра затова че поддържаи си го и ако няма сериозни проблеми вмомента нямаш ядове, но всичко зависи от теб
бе то цялото мнение ми е офф мисля, нищо съществено не казах ама се тая дано има ефект ...
аз лично имам над 30к километра наблюдения над Венто 1.9ТДИ 90коня (1Z) никакви проблеми не е дало, двигателя издържа на голям напън макар че е дизел и всеки вика не трябва да се юркат не трябва това ама си държи, полуоски такива ти др глупости по предницата - ми здрави са засега

бе то цялото мнение ми е офф мисля, нищо съществено не казах ама се тая дано има ефект ...
Вече и навъптях 1500 км. и засега няма ядове
Маслото не е мпъднало и върви нормално
Не го юркам повече от 3000 оборота не му качвам!
Предишните ми опити с ДИЗЕЛ бяха трагични ( Форд Орион 1994 г. и Ровер 420 98 г.) та за това малко ме е страх!
А колата ми е внос от Германия и по документите има TUF до май 2009 г.
Маслото не е мпъднало и върви нормално
Не го юркам повече от 3000 оборота не му качвам!
Предишните ми опити с ДИЗЕЛ бяха трагични ( Форд Орион 1994 г. и Ровер 420 98 г.) та за това малко ме е страх!
А колата ми е внос от Германия и по документите има TUF до май 2009 г.
Върни се в “Дизелови агрегати”