Спирт за горене в нафтата за прочистване на дюзите?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Пон 12 ное 2007 19:23

веселин написа:
dekata написа:Ква стана тя сега-спирт,газ,киросин,бензин,добавки.Ебати и дизела.То в резервоара ще има всичко без нафта. :lol:

А ти що си мислиш,че в цистерните под бензиностанциите има дизелово гориво :roll: :(

Дизелово гориво със сигурност няма.Има негови жалки подобия :evil:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Чет 15 ное 2007 21:04

А може ли някой да ми каже къде точно има дизелово гориво, та да ходя да си зареждам оттам?
И още - някой може ли да ми покаже къде са описани всички тия тия методи за почистване на горивната система, ама от достоверен източник, например ФВ?

Потребителски аватар
pike
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pike » Пет 16 ное 2007 20:16

trunner написа:
SMEL написа:има си добавки-тествани и проверени от много колеги тук-така че такива експерименти не са желателни според мен.може някой химик от форума да даде мнение все пак.

Точно така
Това е поредната БГ тема - "направи си сам".

Стига се излагахте бе хора - има си добавки за дизелово гориво.

Една кола колкото повече се гали толкова повече се пука по шевовете от проблеми. Въпрос: Колко време си мислите, че ще карате този автомобил (за тези дето ще си чистят дюзите с разни измишльотини - оставете Бай ви Тошо), как си представяте колата след почистване на дюзите - надявам се не самолет?

:да:
Никога нищо не съм слагал и пак върви!!!Ама айде да не пречим на бизнеса с добавките...

Върни се в “Дизелови агрегати”