golf 3 1.9 TDI м/у 1500 и 1900 оборота прекъсва

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
njt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот njt » Пет 14 дек 2007 15:06

Като написах че няма грешки не се изразих правилно.Точно параметрите ми показа човека-колко гориво,въздух и т.н. и че е в допустимите граници.На база на тези пареметри той твърди че всичко е на ред.

njt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот njt » Нед 16 дек 2007 14:27

Праблема е решен ! Огромни благодарности на Ventoman . Е тоя човек си знае работата аман от разбирачи дето ти взимат парите и после при друг и при друг "разбирач" и т.н.
Проблема беше точно такъв какъвто каза че е Ventoman.Два часа работа и се родих отново .Освен това колата сега е още по пъргава след като той пипна това онова.

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Нед 16 дек 2007 16:39

Та от твойте писания, доколкото разбрах, Вентоман ти е правил един път блока и сега си му го закарал пак и от вторият път се е справил. Правилно ли съм разбрал???

Радвам се че си оправил каляската, и сега стана ли ти ясно че не всеки знае кое да гледа при диагностиката, а си има и хора за тая работа...

njt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот njt » Нед 16 дек 2007 17:32

Не колега не си ме разбрал Ventoman го оправи от първия път-днес.Шапка му свалям за начина по които работи.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Нед 16 дек 2007 17:32

dani_94 написа:Та от твойте писания, доколкото разбрах, Вентоман ти е правил един път блока и сега си му го закарал пак и от вторият път се е справил. Правилно ли съм разбрал???

Радвам се че си оправил каляската, и сега стана ли ти ясно че не всеки знае кое да гледа при диагностиката, а си има и хора за тая работа...

Не - не си разбрал правилно.
Малко си чел преди да пишеш.

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Нед 16 дек 2007 17:55

Да, сега като се загледах видях че е така...
Подвел съм се от това, че след като njt напише ''Venotman моят човек'' без запетайка след Вентоман, аз разбирах че Вентоман е неговият човек/майстор/ Извинявам се за разводнението на темата...
Пак казвам, радвам се че човека си е оправил колата...

Върни се в “Дизелови агрегати”