VWpassat variant 1.9 TDi плс помогнете
- trepa4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWpassat variant 1.9 TDi плс помогнете
здравеите искам да помитам за един проблем на нашата кола работатата е там че колата на различни скорости и километри претриса мнодо неприятно и е някакси тромава за своите 90кс, а никои маистор или не иска да ни помогне за решаването на проблема или ништо не разбират, пък колата е взехме на скоро и няма никакви други проблеми. ПЛС някои да помогне.....
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Аз пък си мисля за онова "придърпване", от което има доста оплаквания във форума.
Потърсете ifidik мисля че беше ник-а, от Варна, и родителите ти да я закарат там.
Другите варианти са по-сигурни, но по-далечни - kombito_tdi в Карлово и Ventoman в София. (да ме прощава някой, ако го пропускам - неволно е)
Потърсете ifidik мисля че беше ник-а, от Варна, и родителите ти да я закарат там.
Другите варианти са по-сигурни, но по-далечни - kombito_tdi в Карлово и Ventoman в София. (да ме прощава някой, ако го пропускам - неволно е)
- trepa4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е добре работата е там че сме чак от Балчик и за помпата не сме мн сигорни защото колата пали без проблем и последния път като притисаше я настъпахме до 140kh но незнам за това се интересувах от мнението на специалист преди да предпиемем по големи работни работи по колата, аи маисторите които преглеждаха колата не разбраха от каде идва проблема
Върни се в “Дизелови агрегати”