Пускам нова тема въпреки че изчетох старата като моля за помощ.
Значи в тия студове ми просълзи горивонагнетателната помпа от не знам гарнитура ли е там където са кабелите за електронния блок и долното масивно тяло на помпата.Прави мехурчета от нафтата.
Моля за съвет и помощ щото едва ли сълзенето ще спре само.
Благодаря.
Теч от нафтовата помпа
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Теч от нафтовата помпа
mladeja написа:Пускам нова тема въпреки че изчетох старата като моля за помощ.
Значи в тия студове ми просълзи горивонагнетателната помпа от не знам гарнитура ли е там където са кабелите за електронния блок и долното масивно тяло на помпата.Прави мехурчета от нафтата.
Моля за съвет и помощ щото едва ли сълзенето ще спре само.
Благодаря.
Изобщо няма да спре само... Гледам си от Пловдив... Та мисълта ми е че майстора по тези работи е до гъзъти... Потърси kombito-tdi от Карлово е, ще ти свърши работа и ще останеш доволен от всичко, та дори и от цената...
Успех...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами мехурчетата са с диаметър около 2-3 мм. все едно правя от сапун балончета но по малки
Забелязват се между двете тела това на електронния блок в същност там където влизат кабелите с една черна пластмаса има едно по малко метално тяло и долното по масивното.Има вход на нафтата там от нафтовия филтър.Та между двете метални тела на помпата в хоризонталната Равнина.Дано съм достатъчно ясен.
Писах на "комбито ТДИ" на лични но още не се е появил та помислих че може и други да ме посъветват.
То не че времето е подходящо за такива ремонти ама требе да се прави.

Писах на "комбито ТДИ" на лични но още не се е появил та помислих че може и други да ме посъветват.
То не че времето е подходящо за такива ремонти ама требе да се прави.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”