не ми върви пасата
--------------------------------------------------------------------------------
пасата ми B 5 и е 97г. diesel 110 коня. залепва на 115-120 км/ч и край колкото и да натискам педала, неможе повече.А до тази скорост ускорява супер бързо и кат стигне 120 все едно махам рязко кракът от газта. Някой сблъсквал ли се е със подобен проблем.
Благодаря предварително
максимална скорост 120км/ч B 5 :(((
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
черна магия ,колега
аз имах същия проблем преди 3-4 дена
заредих нафта в София и тръгнах към Търново....неще и неще да върви.На връщане незнам какво стана ама като тръгна обратно..... като натовска ракета над Горна бяна.
Колата е Б5 1,9 110 коня.В Търново не съм презареждал,карах със същата нафта.

аз имах същия проблем преди 3-4 дена
заредих нафта в София и тръгнах към Търново....неще и неще да върви.На връщане незнам какво стана ама като тръгна обратно..... като натовска ракета над Горна бяна.
Колата е Б5 1,9 110 коня.В Търново не съм презареждал,карах със същата нафта.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: максимална скорост 120км/ч B 5 :(((
freejack написа:не ми върви пасата
--------------------------------------------------------------------------------
пасата ми B 5 и е 97г. diesel 110 коня. залепва на 115-120 км/ч и край колкото и да натискам педала, неможе повече.А до тази скорост ускорява супер бързо и кат стигне 120 все едно махам рязко кракът от газта. Някой сблъсквал ли се е със подобен проблем.
Благодаря предварително
Ако в Бургас не намериш кой да ти реши проблема, се дръпни до Варна, а преди това потърси на лично да се разберете ifidik, той може да ти оправи колицата...
Върни се в “Дизелови агрегати”