don hose написа:...
GPS
Spunky написа:Rabbit_TDI написа:Не може така да се разбере просто защото обортомера примерно на мен ми е разграфен до 4500 об. ,ама няма колата как да ги направи на 5-а при условие че максималната и мощност е на 4000-освен по нандолнище деОсвен това километражите си имат солидно отклонение до 10-15км./ч.И пак повтарям идеята на темата е да се разбере как се държат колите при висока скорост-в смисъл обороти и т.н. и колко е нормално да показва скоростомера ,а не да се мерят........От там на татак на всеки на когото му показва доста повече или доста по-малко трябва да търси причините
Кое неможе да се разбере така? А и като макс мощност ти е на 4000 защо мислиш че колата ще спре точно тогава? Ти преди да стигнеш тази мощност как се движиш?
versace написа:И понеже колегата SLO знае много и използва ненужно заядлив тон в една дискусия, в която всеки има право да си каже мнението:
@SLO гледам в гаража ти под аватара си "напомпал" Пасата си с някой нютонметър отгоре. Двигателят ти е 285 Nm и макосимална скорост 196 км/ч. Кажи как го постигна, че и ние да опитаме![]()
Лошо впечатление ми прави изхвърлянето с тези 310 Nm.
SLO написа:http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1426261
Единственото което съм напомпал е к.с. 85kw x 1.36k.s.=115.6 k.s. а аз съм ги закръглил на 116!!!
Искам сега да ти видя умната физиономияИ друг път преди да се излагаш,помисли си!!!!
SLO написа:Погледни годината погоре,а и този двигател от 99 нагоре се слага в Голф и Бора,кода му е AJM ако не се лъжа,ATJ е в Пасатите.Провери си инфото моля те преди да продължиш!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта