Golf 4 vs. Audi A3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 vs. Audi A3
голф на 10 години и на минимум 500 000км е мнооого повече от нова тойотка.ай стига че ставаш смешен
SACHO7803 написа:голф на 10 години и на минимум 500 000км е мнооого повече от нова тойотка.ай стига че ставаш смешен
Саше, ти Тойотка на 500000км и десет години виждал ли си бре? Ем тя горката след като и свърши лизинга е за вторични бре

Да не говорим някой фен да я направи къстъм, и да се грижи за нея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:SACHO7803 написа:голф на 10 години и на минимум 500 000км е мнооого повече от нова тойотка.ай стига че ставаш смешен
Саше, ти Тойотка на 500000км и десет години виждал ли си бре? Ем тя горката след като и свърши лизинга е за вторични бре![]()
а ти за D4D моторите на тойота чувал ли си явно не си-----------няма база за сравнение-----------мнооого сте зле мноогооооо
-
- Автомобил:
- Двигател:
кат та гледам кви пари си налял в умирисания голф
а реалната му цена е 5000 максимум 

-
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:ем чувал съм и ко за тях?
ами понеже и ти си от "клавиатурните"инжинери---земи чукни и прочети---няма ти обяснявам сега
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:голф на 10 години и на минимум 500 000км е мнооого повече от нова тойотка.ай стига че ставаш смешен
Смешен ставаш ти с твоите сравнения.

Кой ти сравнява 10годишен голф с нова тойота?
Саше ти забрави когато караше VW Golf, гризна дръвцето с него яката, и ся скачаш два боя срещо Голф?
Майна, разликата между мен и теб е че ти си карач, а аз съм фен на VW Golf вече повече от 20 години
Така че тъпните може си ги запазиш за приятелчетата. Единствения който мирише си ти в тази тема.
на японски не мога да чета
Майна, разликата между мен и теб е че ти си карач, а аз съм фен на VW Golf вече повече от 20 години

Така че тъпните може си ги запазиш за приятелчетата. Единствения който мирише си ти в тази тема.
SACHO7803 написа:ами понеже и ти си от "клавиатурните"инжинери---земи чукни и прочети---няма ти обяснявам сега
на японски не мога да чета

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:morfei1 написа:SACHO7803 написа:голф на 10 години и на минимум 500 000км е мнооого повече от нова тойотка.ай стига че ставаш смешен
Саше, ти Тойотка на 500000км и десет години виждал ли си бре? Ем тя горката след като и свърши лизинга е за вторични бре![]()
а ти за D4D моторите на тойота чувал ли си явно не си-----------няма база за сравнение-----------мнооого сте зле мноогооооо
Ами аз съм чувал карал...и кво?Нито са по-безшумни,нито горят по-малко,нито се чупят по-малко от немските си аналози!Та кво за тях да прочетем?

Ти хубаво хулиш ТДИ тата било то роторни помпи или ПД та дето са на 500 000км.А знаеш ли че от това дифорди няма да е останало нищо до тези километри.

-
- Автомобил:
- Двигател:
добре оставям си тъпните за мен
да обобщим темата......ауди е много повече от фв--а защо а3 имат по малко разновидности на мотори от ГоУф
ами щото са "отсяли" най доброто---морфейчоооооо и за Бомпа-дюза най добър е 131 конйовия мотор като твоя
ама що ли на а3 не вкарват 150 конйовия вариант-------------щото не струваааааааааааааааааааааааааааа.айййй почетете преразгледайте пак статийки и простотиии и ша пишим наново 

ха-ха-ха кажи ми ся тва не го мислиш сериозно нали? Ако Ауди монтираше ARL.... никой нямаше да си купи В-образният душегуб
Моля ти се недей да говориш глупости, и да си измисляш неща кое е най-добро за мен.
Първо нито ме познаваш, второ никога никъде не съм писал, че ASZ е повече мотор от ARL.
Пак ти казвам, тъиш някъв неприязъм към VW, само защото караше най-големият кенеф в Русенско. Пускаше всеки ден по-две теми в дизеловия и в Голф раздела за проблеми. тогава бяхме хубави като се опитвахме да ти помогнем. Не си прав, вземи се в ръце, мисля си че си голямо момче. Бъди обективен и си карай Тойотката

Моля ти се недей да говориш глупости, и да си измисляш неща кое е най-добро за мен.
Първо нито ме познаваш, второ никога никъде не съм писал, че ASZ е повече мотор от ARL.
Пак ти казвам, тъиш някъв неприязъм към VW, само защото караше най-големият кенеф в Русенско. Пускаше всеки ден по-две теми в дизеловия и в Голф раздела за проблеми. тогава бяхме хубави като се опитвахме да ти помогнем. Не си прав, вземи се в ръце, мисля си че си голямо момче. Бъди обективен и си карай Тойотката

Последна промяна от morfei1 на Сря 07 мар 2012 23:37, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
корола д4д на 679000 км в русе на русофилите----------върви я запали и виж и покараййййййййййййййййййййййййййййййййййй---------------проблема е че нямам право да ти кажа коя е колата щото пича ми е познат а колата в момента показва 166000кмLudiq написа:SACHO7803 написа:morfei1 написа:SACHO7803 написа:голф на 10 години и на минимум 500 000км е мнооого повече от нова тойотка.ай стига че ставаш смешен
Ами аз съм чувал карал...и кво?Нито са по-безшумни,нито горят по-малко,нито се чупят по-малко от немските си аналози!Та кво за тях да прочетем?![]()
Ти хубаво хулиш ТДИ тата било то роторни помпи или ПД та дето са на 500 000км.А знаеш ли че от това дифорди няма да е останало нищо до тези километри.
е да ся вече се почна с митовете и легендите, в стил ала Сашето от Русе. То не ти е за сефте!
Pics or it didn't happened

баце, във всяка автокъща има ТДИ на 1 000 000км и показва 100 000км. OWNED

Pics or it didn't happened

баце, във всяка автокъща има ТДИ на 1 000 000км и показва 100 000км. OWNED

Последна промяна от morfei1 на Сря 07 мар 2012 23:41, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:ха-ха-ха кажи ми ся тва не го мислиш сериозно нали? Ако Ауди монтираше ARL.... никой нямаше да си купи В-образният душегуб![]()
не беше най големия кенеф щото накрая щяха да се избият кой да го купи и го продадох на 2-рия ден
да, да и един мармот увива шоколад..... то цяла България научи за проблемите и чрез форума. Лесно се забравя и още по-лесно човек започва да плюе.
Върни се в “Дизелови агрегати”