ТДИ махане катализатор
- djsmash
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Махане катализатор ТДИ.
И аз го махнах най-накрая. Освен, че колата се отпуши и стана малко по-бърза от ниските обороти, вибрациите във волана и скоростния лост се намалиха значително! Друга кола стана
В звука няма разлика.

- iliqsashev
- Автомобил: Audi a3 8l facelift
- Двигател: ALH
Някой има ли информация дали във Велико Търново мога да си махна катализатора без пари. 

- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Дали ще е възможно тези от вас, които са им махнали кат. и са им ги платили на място да ми посочат в София сервиз за да свалят и моя, че започнаха да ми ходят мухи по главата. Аз намерих един сервиз ама процедурата щяла да ми струва 50 лева.
- naiturseniq
- Автомобил: VW Passat 2016
- Двигател: 2000 TDI 150hp
ами сега видях темата , и се чудя как мога да разбера заминал ли ми е катализатора. Колата върви супер , който се качи остава доста приятно изненадан , с ново турбо е. Инъче е на 322к км и е карана само в Испания досега с тяхна нафта. Сега се чудя за тея километри като чета останалите отзиви аз битрябвало да съм с тапа в аспуха . Немога да кажа че я усещам така. Колата непуши засега , но като я запаля на студена, мирише кофти. Помпа Дюза е . Та взех да се навивам да го махна , нямкой да ми посочи сервиз в Варна .
Ще съм благодарен да ми кажете признаци за запушен кат. А и несъм сигурен дали в сервиза в испания не е бил сменян примерно. Колко км е живота на катализатора ?
Ще съм благодарен да ми кажете признаци за запушен кат. А и несъм сигурен дали в сервиза в испания не е бил сменян примерно. Колко км е живота на катализатора ?
- naiturseniq
това ще рече че с повече късмет може и да е бил сменян там. Тея дни ще я погледна отдоло може да има следи от подмяна.
А може и да не е сменян,просто половината се е разпаднал и е запушил след него гърнетата
naiturseniq написа:ами сега видях темата , и се чудя как мога да разбера заминал ли ми е катализатора. Колата върви супер , който се качи остава доста приятно изненадан , с ново турбо е. Инъче е на 322к км и е карана само в Испания досега с тяхна нафта. Сега се чудя за тея километри като чета останалите отзиви аз битрябвало да съм с тапа в аспуха . Немога да кажа че я усещам така. Колата непуши засега , но като я запаля на студена, мирише кофти. Помпа Дюза е . Та взех да се навивам да го махна , нямкой да ми посочи сервиз в Варна .
Никой не сменя катализатор в която и да било държава,той просто не е консуматив за да се подменя освен,ако не е ударен и счупен. А тапата в ауспуха си я има и без да е запушен. Т.е помисли и го махай

- vw_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
Осфен че отпушва помага много за турбото аз като правих мойто ми казаха да махна катализатора задължително 

- naiturseniq
е сега беше на канала , но катализатор невидях. Значи къде точно се намира ? Като махнах горната кора и точно след турбината имам мека връзка и след нея на 10 санта има нещо като малко гърненце доста тумбесто . Ако е това мисля че е на много кофти место. И снимки направих , но ако не е това просто явно нямам. Колата пасат б5 2000г 1.9тди пд 115к.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
naiturseniq написа:и след нея на 10 санта има нещо като малко гърненце доста тумбесто
Точно това е...
- naiturseniq
ДАм преди малко в гаража го сверих с ЕТКА и се оказа че е това. Утре мисля да го сваля с дядото на село. Ще трябва ли заварка ? Как се сваля най лесно. Мисля да го изтърбуша с шило и да го върна пак. Някакви насоки от хора правили тази гимнастика ?
Върни се в “Дизелови агрегати”