pepi16189 написа:разбрахме,че някои от лица свързани с ремонта имат няква вина!
бръм,че нещо е объркал софтуера.
владо(човека дето е отремонтирал помпата)не добре почистена от първия ремонт.
а вентоман каква му е вината???
освен ,че сменил работещ авансатор с друг такъв втора употреба
Ето каква му е вината:
1.След като свали помпата при първия ремонт, каза че я е оставил в оторизиран сервиз в някакъв друг квартал.
Оказа се , че сервиза е в съседния му вход. Три дни подред ми казваше, ела утре, аз отивах, чаках до вечерта. На четвъртия ден случайно ме упътиха към въпросния Владо и така разбрах някои работи, които описах.
2.Ремонта на помпата е 70 за работа на майстора и 50 лв части, общо 130 лв , а поиска и му платих 500 лв.
3.Сваляне и качване 200 лв. - х 100лв сваляне и 100 лв. качване, защото се свалял и агренажния ремък. Сега твърди, че било само 100 лв. което е лъжа!
4. След втория ремонт, направи настройките така, че се оказаха 820 оборота, /това няма нищо общо със софтуера на Брум/
5. Когато му казах, че оборотите са ниски, той ми вика стрелката ти не показва правилно - оказа се че показва правилно.
6. Каза, че срива на оборотите са от разбития маховик, даже ми даде някакъв пример, случая бил като моя. Да сменям маховика, проблема ще се оправи. Смених маховика проблема си остана. А той няма как да не е знаел, че причината е грешен софтеур, защото проблема се появи веднага след слагане на чипове за оправяне на тресенето и ниските обороти. И аз това тогава му го казах, че се съмнявам от тия чипове и то беше логично, защото се появи след слагането им.
7. Относно срива на оборотите каза, че дебитомера си отишъл. Да го сменя защото той бил причината. Обаче колата си върви без проблеми, без забивания и т.н.
Общо съм ходил над 10 пъти при него, а проблемите идваха един след друг. Даже имаше случаи когато в сервиза му нямаше кола, но той си намираше все нещо да се занимава до като дойде някой и започне с него. Това за мене е безотговорност към клиента, защото вече ми е взел парите и като ме въртеше така, очакваше аз да се откажа, както и стана накрая.