BG нафта. Полезно инфо и малко дискусия по въпроса!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Съб 11 авг 2007 11:14

От няколко дни като тръгна към Дружба покрай моста за летището гледам рекламни табелки на Ромпетрол. Навеждат уж някъде към борсата, ама такава бензиностанция нещо не видях. Някой от района ако знае нещо би ли споделил?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 11 авг 2007 15:57

Rumen написа:От няколко дни като тръгна към Дружба покрай моста за летището гледам рекламни табелки на Ромпетрол. Навеждат уж някъде към борсата, ама такава бензиностанция нещо не видях. Някой от района ако знае нещо би ли споделил?

Звънни им направо в офиса и ги питай 985 57 00 и 985 57 15

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Съб 11 авг 2007 18:43

Все още не работи бензиностанцията, звънях им. Незнаят кога ще бъде отворена. Скоро, може би до месец

chriss
Автомобил: VW MK4
Двигател: ATD PD TDI

Мнениеот chriss » Нед 12 авг 2007 17:57

gr_kanev написа:
chriss написа:...

Ами давай го тоя mail да им пишем - аз също имам оплаквания (от обекта им в гр. Търговище) и заобикалям отдалеч разни други такива съмнителни. И дано да стане така както си писал ! Май само тази бензиностанция до стадион "Локомотив" е читава.

Contacts in Romania

Rompetrol
Rompetrol Building
Calea Victoriei No. 222
Bucharest, Post Code 010099
Tel: +40 21 30 30 800
Fax: +40 21 31 22 490
Email: office@rompetrol.com

SLR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLR » Нед 12 авг 2007 22:37

във Варна има ли такава бензиностанция?

chocho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho1 » Пон 13 авг 2007 12:27

SLR написа:във Варна има ли такава бензиностанция?

Не тука рибите са много големи и не пускат кокала :roll:

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 13 авг 2007 20:36

Предполагам става въпрос за РОМПЕТРОЛ ? Ако да, в гр. Варна няма, в окръга има в Долни Чифлик и Ветрино, но на мен ми изглеждат съмнителни (т.е. не с гарантирано качество на горивото). ТУК можеш да видиш списък с обектите на въпросната верига.

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Пет 17 авг 2007 16:46

gr_kanev написа:

Предполагам става въпрос за РОМПЕТРОЛ ? Ако да, в гр. Варна няма, в окръга има в Долни Чифлик и Ветрино, но на мен ми изглеждат съмнителни (т.е. не с гарантирано качество на горивото). ТУК можеш да видиш списък с обектите на въпросната верига.

Напротив.
Точно тези две бензиностанции са на моя приятел и тях най-вече визирах в постовете си и самата тема. Гарантирам за качеството на горивата при него. Всички доставки са пломбирани. Транспорта до там е на Ромпетрол. Няма мушенгия.

chocho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho1 » Пет 17 авг 2007 17:18

versace написа:Гарантирам за качеството на горивата при него. Всички доставки са пломбирани.

И как точно гарантираш!? С честната си дума? В България няма гаранции за нищо :wink:

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 17 авг 2007 17:44

chocho1 написа:
versace написа:Гарантирам за качеството на горивата при него. Всички доставки са пломбирани.

И как точно гарантираш!? С честната си дума? В България няма гаранции за нищо :wink:

Ако не е сигурен ще си зарежда ли БМВ - то /виж гаража/ там???

chocho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho1 » Пет 17 авг 2007 20:21

веселин написа:
chocho1 написа:

Ако не е сигурен ще си зарежда ли БМВ - то /виж гаража/ там???

:офф
Това пък какво означава!?!? Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)

Потребителски аватар
sharan4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharan4e » Съб 18 авг 2007 6:22

chocho1 написа:Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)

Става въпрос, че човека е дал сумата си пари за тази кола и надали ще иска да я кара с фалшиви горива :!: (поне аз не бих искал :wink: )

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 18 авг 2007 8:09

sharan4e написа:
chocho1 написа:Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)

Става въпрос, че човека е дал сумата си пари за тази кола и надали ще иска да я кара с фалшиви горива :!: (поне аз не бих искал :wink: )

Това имах предвид,но явно не бях разбран - карането на каквато и марка кола не е признак на комплексарщина - такъв признак е безумното поведение на пътя с такива коли - безразборни засичания и отнемане на предимство - изпреварване на всички и заставане на 45 градуса в кръстовището,че да е първи - свирене и псуване защо не си го пуснал да се престрои , въпреки че не е с предимство и без подаден сигнал - сякаш съм длъжен като е с такава кола и да спирам и да отбивам в дясно все едно,че е линейка - такива изцепки са признак на комплексарщина според мен.

chocho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho1 » Съб 18 авг 2007 10:08

веселин написа:
sharan4e написа:

Това имах предвид,но явно не бях разбран - карането на каквато и марка кола не е признак на комплексарщина - такъв признак е безумното поведение на пътя с такива коли - безразборни засичания и отнемане на предимство - изпреварване на всички и заставане на 45 градуса в кръстовището,че да е първи - свирене и псуване защо не си го пуснал да се престрои , въпреки че не е с предимство и без подаден сигнал - сякаш съм длъжен като е с такава кола и да спирам и да отбивам в дясно все едно,че е линейка - такива изцепки са признак на комплексарщина според мен.

:да:

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Съб 18 авг 2007 12:25

chocho1 написа:Това пък какво означава!?!? Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)

Темата е не кой каква кола кара и дали от това следва че е комплексар, а качествата на горивата. Ще се радвам да изкажеш и твоето компетентно мнение по темата.

И между другото в правилата на форума недвусмислено е записано, че е недопустомо да се подиграваш или злословиш за друга марка коли.

Върни се в “Дизелови агрегати”