BG нафта. Полезно инфо и малко дискусия по въпроса!
-
- Автомобил: VW MK4
- Двигател: ATD PD TDI
gr_kanev написа:chriss написа:...
Ами давай го тоя mail да им пишем - аз също имам оплаквания (от обекта им в гр. Търговище) и заобикалям отдалеч разни други такива съмнителни. И дано да стане така както си писал ! Май само тази бензиностанция до стадион "Локомотив" е читава.
Contacts in Romania
Rompetrol
Rompetrol Building
Calea Victoriei No. 222
Bucharest, Post Code 010099
Tel: +40 21 30 30 800
Fax: +40 21 31 22 490
Email: office@rompetrol.com
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
SLR написа:във Варна има ли такава бензиностанция?
Предполагам става въпрос за РОМПЕТРОЛ ? Ако да, в гр. Варна няма, в окръга има в Долни Чифлик и Ветрино, но на мен ми изглеждат съмнителни (т.е. не с гарантирано качество на горивото). ТУК можеш да видиш списък с обектите на въпросната верига.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
gr_kanev написа:SLR написа:във Варна има ли такава бензиностанция?
Предполагам става въпрос за РОМПЕТРОЛ ? Ако да, в гр. Варна няма, в окръга има в Долни Чифлик и Ветрино, но на мен ми изглеждат съмнителни (т.е. не с гарантирано качество на горивото). ТУК можеш да видиш списък с обектите на въпросната верига.
Напротив.
Точно тези две бензиностанции са на моя приятел и тях най-вече визирах в постовете си и самата тема. Гарантирам за качеството на горивата при него. Всички доставки са пломбирани. Транспорта до там е на Ромпетрол. Няма мушенгия.
веселин написа:chocho1 написа:versace написа:Гарантирам за качеството на горивата при него. Всички доставки са пломбирани.
И как точно гарантираш!? С честната си дума? В България няма гаранции за нищо
Ако не е сигурен ще си зарежда ли БМВ - то /виж гаража/ там???

Това пък какво означава!?!? Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)
- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
chocho1 написа:Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)
Става въпрос, че човека е дал сумата си пари за тази кола и надали ще иска да я кара с фалшиви горива

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
sharan4e написа:chocho1 написа:Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)
Става въпрос, че човека е дал сумата си пари за тази кола и надали ще иска да я кара с фалшиви горива(поне аз не бих искал
)
Това имах предвид,но явно не бях разбран - карането на каквато и марка кола не е признак на комплексарщина - такъв признак е безумното поведение на пътя с такива коли - безразборни засичания и отнемане на предимство - изпреварване на всички и заставане на 45 градуса в кръстовището,че да е първи - свирене и псуване защо не си го пуснал да се престрои , въпреки че не е с предимство и без подаден сигнал - сякаш съм длъжен като е с такава кола и да спирам и да отбивам в дясно все едно,че е линейка - такива изцепки са признак на комплексарщина според мен.
веселин написа:sharan4e написа:chocho1 написа:Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)
Става въпрос, че човека е дал сумата си пари за тази кола и надали ще иска да я кара с фалшиви горива(поне аз не бих искал
)
Това имах предвид,но явно не бях разбран - карането на каквато и марка кола не е признак на комплексарщина - такъв признак е безумното поведение на пътя с такива коли - безразборни засичания и отнемане на предимство - изпреварване на всички и заставане на 45 градуса в кръстовището,че да е първи - свирене и псуване защо не си го пуснал да се престрои , въпреки че не е с предимство и без подаден сигнал - сякаш съм длъжен като е с такава кола и да спирам и да отбивам в дясно все едно,че е линейка - такива изцепки са признак на комплексарщина според мен.

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
chocho1 написа:Това пък какво означава!?!? Щом караш БМВ само на ромпетрол? Нещо не схванах идеята, бихте ли ми я разяснили? Карането на БМВ кога е било гаранция за нещо освен на комплексарщина!? (Визирам България)
Темата е не кой каква кола кара и дали от това следва че е комплексар, а качествата на горивата. Ще се радвам да изкажеш и твоето компетентно мнение по темата.
И между другото в правилата на форума недвусмислено е записано, че е недопустомо да се подиграваш или злословиш за друга марка коли.
Върни се в “Дизелови агрегати”