С какво масло карате дизелите си?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: С какво масло карате дизелите си?
Питайте бе хора!!! Аз дълго търсих една много специална RAM памет и я намерих в щатите. Продавача обаче не беше отбелязал в обявата, че праща до България. Писах му едно лично и веднага ми отговори положително и колко ще е транспорта
Така, че питайте преди да си правите тъпи умозаключения.

-
- Автомобил:
- Двигател:
и това е вариант.
- miro_hack
- Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
- Двигател: Cffb
Няма ли кой да го заключи тоя чат бе
?

- radi_nrj
miro_hack написа:Няма ли кой да го заключи тоя чат бе?
Що бе, полезно е! Чат пат изскочи някой ентусиаст дето да се похвали, че си кара TDI-то с минерално масло зимата и успяваме да го вкараме в правия път

-
- Автомобил: audi a3
- Двигател: asz+brezel
radi_nrj написа:miro_hack написа:Няма ли кой да го заключи тоя чат бе?
Що бе, полезно е! Чат пат изскочи някой ентусиаст дето да се похвали, че си кара TDI-то с минерално масло зимата и успяваме да го вкараме в правия път![]()
![]()
И за някой ,който се чуди от кой край на света да го поръча,че тука всичките не ставали....

-
- Автомобил:
- Двигател:
tdi_20yare написа:radi_nrj написа:miro_hack написа:Няма ли кой да го заключи тоя чат бе?
Що бе, полезно е! Чат пат изскочи някой ентусиаст дето да се похвали, че си кара TDI-то с минерално масло зимата и успяваме да го вкараме в правия път![]()
![]()
И за някой ,който се чуди от кой край на света да го поръча,че тука всичките не ставали....
е стават ве брато, ама ти си избираш дали да е произведено в турция или румъния за наще ширини раиш? или в германия или някоя по нормална държава в повечето случай и по евтино, както искаш, никой не се кара на сила нали?

- naiturseniq
- Автомобил: VW Passat 2016
- Двигател: 2000 TDI 150hp
Аз минах пак на кастрол 5-40 и съм доволен. по принцип небих си купил от наще тука кастролче понеже едно че е 4л тубата и пак е по скъпо. Поръчал съм го от колега , няма да му правя реклама , но съм доволен и цената няма конкуренция - мисля беше 100лв . Даже и доставка не плащах. Мисля другата смяна да пробвам мотул от същия колега. Предния път бях с Тотал9000 5-40 но така и не се убедих че покрива 505.01 при положение че не е написано
Но пък добре беше маслото и изкара 12000км .. Иска ми се да го сменям на 15, но 5 литра го изпапква преди тва ... Ама аз много взех да я ръчкам че ми писна да чистя турбина.

- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
naiturseniq написа:Аз минах пак на кастрол 5-40 и съм доволен. по принцип небих си купил от наще тука кастролче понеже едно че е 4л тубата и пак е по скъпо. Поръчал съм го от колега , няма да му правя реклама , но съм доволен и цената няма конкуренция - мисля беше 100лв . Даже и доставка не плащах. Мисля другата смяна да пробвам мотул от същия колега. Предния път бях с Тотал9000 5-40 но така и не се убедих че покрива 505.01 при положение че не е написаноНо пък добре беше маслото и изкара 12000км .. Иска ми се да го сменям на 15, но 5 литра го изпапква преди тва ... Ама аз много взех да я ръчкам че ми писна да чистя турбина.
Колега има човек от форума.От него си взимам кастролче 5 на 40 доволен съм.
- lord_aggo
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2016 DFCA
1.9 TDI ARL с фолксвагенско 505.01 купено от Порше
(Ся от 74 страници тема все ще се намери някой който да каже, че съм идиот, че съм дал толкова пари
)
(Ся от 74 страници тема все ще се намери някой който да каже, че съм идиот, че съм дал толкова пари

- radi_nrj
Аз в една малко безизходна ситуация платих 190лв за туба 5l VW Longlife III 5W30 и не го сипах на ARL, а на 19 годишен AAZ. Това не пречи мотора да е много щастлив
Всеки сам си преценява как и за какво да си даде парите и дали да направи компромис, който може му излезе скъпо...

-
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Аз в една малко безизходна ситуация платих 190лв за туба 5l VW Longlife III 5W30 и не го сипах на ARL, а на 19 годишен AAZ. Това не пречи мотора да е много щастливВсеки сам си преценява как и за какво да си даде парите и дали да направи компромис, който може му излезе скъпо...
каква беше тази безизходна ситуация?
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
lord_aggo написа:1.9 TDI ARL с фолксвагенско 505.01 купено от Порше
(Ся от 74 страници тема все ще се намери някой който да каже, че съм идиот, че съм дал толкова пари![]()
)
За този мотор това е само похвално за теб

- radi_nrj
wolff1 написа:radi_nrj написа:Аз в една малко безизходна ситуация платих 190лв за туба 5l VW Longlife III 5W30 и не го сипах на ARL, а на 19 годишен AAZ. Това не пречи мотора да е много щастливВсеки сам си преценява как и за какво да си даде парите и дали да направи компромис, който може му излезе скъпо...
Старото беше надминало километрите за смяна, а ми предстоеше пътуване от над 1000км до гъз@ на географията и обратно. Почивен ден и склада, от който пазарувам лятна ваканция, а по принцип работят. Багажа е стегнат и се чака само да сменя маслото и да тръгвам, жената почва да нервничи и те така

От как е влязла в страната я карам само с 5W30 longlife и сменям на 15K.
-
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:wolff1 написа:radi_nrj написа:Аз в една малко безизходна ситуация платих 190лв за туба 5l VW Longlife III 5W30 и не го сипах на ARL, а на 19 годишен AAZ. Това не пречи мотора да е много щастливВсеки сам си преценява как и за какво да си даде парите и дали да направи компромис, който може му излезе скъпо...
Старото беше надминало километрите за смяна, а ми предстоеше пътуване от над 1000км до гъз@ на географията и обратно. Почивен ден и склада, от който пазарувам лятна ваканция, а по принцип работят. Багажа е стегнат и се чака само да сменя маслото и да тръгвам, жената почва да нервничи и те така
От как е влязла в страната я карам само с 5W30 longlife и сменям на 15K.
лошо няма, но са ти отрязали главата през краката. така са представителствата, то общо взето и всеки продавач в бг, но както и да е

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Другата седмица мисля да слагам Q8 5W40 
Някой карал с такова на МК4 1.9 AHF ?

Някой карал с такова на МК4 1.9 AHF ?
Върни се в “Дизелови агрегати”