всичките тея шмекери години наред са покровителствани и прикривани от държавни органи и власт!
кой ще плати за изхабените инжектори, помпи и всякакви части по двигателя?!?
задължителен списък с обекти, в които има несъответствие, та дори и публично обозначаване с табела!
От коя бензиностанция зареждате нафта?
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Нали и аз туй викам - публично оповестяване на некоректните търговци. Казват, че били около 50%. Ами добре де, кажете поне някои от тях. Сега вече ще стане страшно, щото ще се засегнат много интереси.
-
novatora
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Сега веригите ще кажат че ще оправят горивото, но цената ще се повиши. Това ми прилича на легален начин за повишаване цените на горивата.
-
xxx_man
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Ето и един прост пример от този месец,карах доста време с ромпетрол и разхода ми беше постоянене,но се случи да заредя от Еко /въпреки че и преди съм зареждал с еко и съм нямал проблеми/ и разхода веднага скочи с малко над литър !!! Еми от това по ясен пример незнам !!!
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Казаха, че нямало от големите вериги нарушители. Но то не се знае и големите вериги дали не зареждат от склада нарушител, или просто не са ги хванали. На кого да вярваш вече не знам.
-
novatora
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Аз съм близо до гръцката и македонската граница. Горивото в Македония е същия баркоч като тук. Гръцкото гориво е по добре от големите вериги но е по скъпо малко. Другия вариянт който ни остава е да сипваме нафта и после добавка за да ни е по спокойно. Само незнам тези витамини вредни ли са за мотора ако постоянно се сипват на пд?
- lz2aii
Винаги при зареждане си слагам указаните дози добавка Castrol TDA. И зиме и лято. Не вредят по никакъв начин.
- svetlio8
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI AHF 110 p.s.
novatora написа:Аз съм близо до гръцката и македонската граница. Горивото в Македония е същия баркоч като тук. Гръцкото гориво е по добре от големите вериги но е по скъпо малко. Другия вариант който ни остава е да сипваме нафта и после добавка за да ни е по спокойно. Само не знам тези витамини вредни ли са за мотора ако постоянно се сипват на пд?
Нормално в Македония да е същия бъркоч. Ела да видиш всяка вечер на Околовръстното на София при Люлин каква е навалица от цистерни с македонски регистрации и надписи на цистерните "Лукойл", в посока магистрала Струма. Сутрин пък са в обратната посока, явно към петролната база Лукойл. Това от може би 2-3 седмици всеки ден . Сутрин минавам към 8 , вечер около 18ч. Няма как да не ти направи впечатление какви колони от влекачи са !
-
jony555
- Автомобил:
- Двигател:
4 от 10те петролни бази са с кофти качество. това е дълбок проблем. проблем от зародиш и като има и допълнително кръщаване и става мъгла в мъглата. много трудно ще се оправят нещата ако изобщо
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Вчера заредих от Круиз Пазарджик нафта на 2.28, с отстъпката падна на 2.18. Почнали са да дават чип за отстъпка 10 стотинки на всеки, който зареди поне 20 лв. Круиз Рулз :D
-
StrEagle
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Двигателя ми почна да се държи много мазно. Преди като карах под 1600 оборота целия се тресеше, сега почти не се усеща тресене, даже до 1200 оборота.
Дали са ги погнали за горивата, и съм заредил по-хубаво гориво? Зареждам изключително Shell V-Power Diesel
Дали са ги погнали за горивата, и съм заредил по-хубаво гориво? Зареждам изключително Shell V-Power Diesel

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
lz2aii написа:И зaщо не обявят публично кои сa тези бензиностaнции????
И аз това се питам
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
От повече от година зареждам само от омв макс-моушън дизела. мотора работи много добре никакви проблеми, сменях горивен филтър, стария го отворих- като нов си беше- само дето го смених
. На всяка заплата първата ми работа е да ида в омв и да напълня полото с нафта до капачката, преди 2 седмици като я напълних служителя там каза,че вече е зимния макс-моушън, ама незнам дали ме излъга- не че има значение- не е минус 10
ама все пак
щото като бяха миналата зима със замръзналите нафти по новините, аз тъкмо бях нахакал резервоара до горе... та изкарах 50 грама нафта, сложих я в едно шише от минерална и в един фризер на минус 23 не замръзна
скоро пак ще има проба 
ама все пак
скоро пак ще има проба 
- lz2aii
Ами в такива преходни сезони, дето след седмица може да стане по-студено, наливай по-малко количество за да не се окажеш неподготвен. То зависи и колко време караш с един резервоар, но аз например го изгарям за около месец и половина. По тази причина никога не го пълня догоре.
-
манол
- Автомобил: Фв туран
- Двигател: BMN 2007 г
Само за привържениците на Ромпетрол да кажа, че в бензиностанцията на входа на Бургас е установено от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор и още една лаборатрия,че дизелът им не отговаря на стандартите. Макар, че съда е отменил за сега акта/от съда за пари всичко можеш да очакваш/, установеното си е факт.
http://flagman.bg/article/71714
http://flagman.bg/article/71714
Върни се в “Дизелови агрегати”