Apokaliptiko написа:Ползвам само тази............изключително доволен съм.
А тази расфасовка е за 1000 литра гориво.
и колко струва?
Apokaliptiko написа:Ползвам само тази............изключително доволен съм.
velinsl написа:Apokaliptiko написа:Ползвам само тази............изключително доволен съм.
и колко струва?
K написа:Гледам, че Кастрол ТДА е наполовина по-евтин. Той за какво к-во гориво е?
Кое си струва повече - Бардал или Кастрол?
samo_pechka написа:Колеги майката му е да се кара с хубава нафта .Набележете си някоя бензиностанция ,в която сте сигурни ,че не продава калпаво гориво и няма да имате проблеми .Тези добавки са начин търговци да ни убеждават ,че са нещо без което колата ще даде фира и ни цицат допълнително джоба.Качествено гориво-в това е истината .Това си е мое мнение и не ангажирам с него никого.На времето и аз си купувах TDA на Кастрол и то винаги ,тогава обаче разфасовката беше 500 мл. за някъде 13-14 лева (не си спомням вече точно) ,а сега 250 мл.-19 лева! Правете си извод какво печалбарство пада.Спрях да я купувам стана 5-6 години -мислех си ,че вече колата е обречена..ами и до ден днешен си я карам..без абсолютно никакви проблеми -вече е на почти 600 к км.
samo_pechka написа:Шел и Лукойл-зимата колега,а лятото-отвсякъде
K написа:Гледам, че Кастрол ТДА е наполовина по-евтин. Той за какво к-во гориво е?
tdi_20yare написа:K написа:Гледам, че Кастрол ТДА е наполовина по-евтин. Той за какво к-во гориво е?
За мен Бардал,макар 80% да ползват Кастрол,Лики Моли също имат добри продукти..Ползвал съм и на 3-те фирми,сега последната най ми допадна на Лики Моли-от вносителя директно в едно литрово шише и струваше към 25лв но е за 1тон...
nistel_87 написа:За TDI PD добра ли е Castrol TDA, защото сега му слагам от тая добавка.
blagi1972 написа:nistel_87 написа:За TDI PD добра ли е Castrol TDA, защото сега му слагам от тая добавка.
Колеги,при мен шишето с концентрата Кастрол TDA замръзна при положение,че беше в жапката на колата.Трябваше да режем шишето,за да го извадим.Беше просто една буца лед.
K написа:tdi_20yare написа:K написа:Гледам, че Кастрол ТДА е наполовина по-евтин. Той за какво к-во гориво е?
За мен Бардал,макар 80% да ползват Кастрол,Лики Моли също имат добри продукти..Ползвал съм и на 3-те фирми,сега последната най ми допадна на Лики Моли-от вносителя директно в едно литрово шише и струваше към 25лв но е за 1тон...
За Speed diesel ли имаш предвид на Лики моли? Не беше ли за 400л. нафта? Това лято пресуших едно такова, колата вървеше чувствително по-добре.
За 1 т. е единствено зимната им добавка.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: ogogin и 73 госта