mupk0 написа:Идеята е сняг,лед и тнтПринципно и по-студеният въздух допринася за по-богата смес...Няма невъзможно неща,но икономията е майка на мизерията.както и да е
Няма да се отнасяме в повече отклонения
Да е жив и здрав колега и да си кара с любов
mupk0 написа:Идеята е сняг,лед и тнтПринципно и по-студеният въздух допринася за по-богата смес...Няма невъзможно неща,но икономията е майка на мизерията.както и да е
Няма да се отнасяме в повече отклонения
Да е жив и здрав колега и да си кара с любов
masiven написа:Пасат Б5.5 1.9 ТДИ ПД 131 понита- В града м/у 7 и 10 на 100; Извънграда м/у 5.4 и 6.5 зависи колко камиона има за изпреварване, веднъж ми е давала 4.9 като поддържах този разход около 80-100 км.( по книжка и дават 4.7
)
masiven написа:Туран 2.0 Common Rail 170кс. DSG (на 4500км. още в разработка) Града м/у 7 и 11 на 100, Извънграда м/у 6.5 и 7.5 на 100.( според дилъра след 10 000 км. ще падне разхода и ще почне да върви повече)
hobsy написа:Нов рекорд!!! 9.5л/100 градско , да се махат тия студове , че ми писна това не е човешко.
Meти написа:milmar написа:Meти написа:Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
Тук си говорим за истински мотори, не за бензинови - на газ
.
Разбирам те колега,но дизела не е ли по-скъпичко от бензина и газта? И като подръжка и като цена на горивото пък и с тея подгревания
bkunev написа:Meти написа:milmar написа:Meти написа:Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
Тук си говорим за истински мотори, не за бензинови - на газ
.
Разбирам те колега,но дизела не е ли по-скъпичко от бензина и газта? И като подръжка и като цена на горивото пък и с тея подгревания
Що говориш такива неща не се излагай. Като сложиш 12-13/100 газ. И като сложиш за тия 100 км. които си изминал и бензина, който неизменно си върви докато запалиш и отмразиш изпарителя и тн. още 3-4 килца и смятай тогава... Да не говорим, че студена на газ мята по 16-17/100. Карал съм 5-6 години на газ. Знам как е...Говоря за градско. А дизелака контролирана работа 8-8,5 градско... даже и от бензиностанцията да наливаш пак е по-евтино. 1 мин. с калкулатора и си готов!
Поздрави!!!![]()
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта