Тестове на българска нафта от колегите от офроуд форума
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тестове на българска нафта от колегите от офроуд форума
никога няма да дам 20ст отогре на литър за зимна/бърза нафта ама никога
блъскам яко добавки на Лики Моли за бързина и зима и вместо 20ст на литър се връзва 2-3-4ст и ефекта е същия...

Щом на нас ни излиза 2-3-4ст. на литър добавката, представете си на тях колко е.. Добре, може и алпина да не е просто нафта+добавка, но повечето останали са такива. А и не на всякъде алпина е супер, само на повечето омв-та, зависи от арендата, може да си е лукойл+добавка, чиста и доходоносна работа, от арендата зависи и колко се чистят хранилищата, и др.

Diesel Fließ-Fit / Anti Gelling Diesel Additive
От къде мога да си взема това в София, на не завишена цена (100% варират с много на различни места). Пише 150мл за 40-75л нафта, звучи адски малко, но това е ам.сайт, при нас как е съотношението? Мерси.
Това е единствената им зимна добавка, правилно? Спрях се на нея по тестове, мнения и др. Мин.зима бях с Кастрола, не усетих разлика, колата пак си припушваше за 1 сек. при студен старт. Не стана и по-тиха, не че е шумна. Не гоня икономия, но и тя не мръдна. Прекалена реклама идва кастрола, лично мнение.

Diesel Fließ-Fit / Anti Gelling Diesel Additive
От къде мога да си взема това в София, на не завишена цена (100% варират с много на различни места). Пише 150мл за 40-75л нафта, звучи адски малко, но това е ам.сайт, при нас как е съотношението? Мерси.

Това е единствената им зимна добавка, правилно? Спрях се на нея по тестове, мнения и др. Мин.зима бях с Кастрола, не усетих разлика, колата пак си припушваше за 1 сек. при студен старт. Не стана и по-тиха, не че е шумна. Не гоня икономия, но и тя не мръдна. Прекалена реклама идва кастрола, лично мнение.
PcMan, отиди в офиса на Сенакс (представителя на Лики моли за Бг в Дружба). Декември си взех разфасофката за 1т. нафта за 21лв с 10% отстъпка.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Колега преди време си взех една зимна добавка която се използвала даже и на северния полюс на дизеляците нещо от рода на Текстар ли Тексако ли абе нещо с Т беше,та съотношението е мл на литър.Разфасофка един литър за 1 тон гориво както искаш така го разбирай.Може и да е до късмет но никога не съм имал проблем с нафтата зимата,даже миналата година когато форума беше буквално залят с теми за замръзнала нафта,реших да развия и аз единия маркуч да видя аджеба кво е положението и нафтата си беше като лятото.
Върни се в “Дизелови агрегати”