Ако се беше увътрил с някоя А3-ка се чудя пак така ли щеше да ревеш във форума за А3 или за VAG по принцип?
morfei1 написа:ем да де, ама в случая си пристрастен. Силно си влюбен в А3 и силно мразиш Голф 4 щот си се набутал, кат за световно
morfei1 написа:ем да де, ама в случая си пристрастен. Силно си влюбен в А3, и силно мразиш Голф 4 щот си се набутал, кат за световно
Ако се беше увътрил с някоя А3-ка се чудя пак така ли щеше да ревеш във форума за А3 или за VAG по принцип?
SACHO7803 написа:с а3 се увътрях и пак а3 взех
Ludiq написа:Всички dci та които съм карал са бездушни и лагави.
SACHO7803 написа:Ludiq написа:Всички dci та които съм карал са бездушни и лагави.
няма да споря.за мен дси-то е голяма работа.д4д също-------ко да спорим след като сте заклети голфаджиии а усрахме темата на момчето---д4д--е мотор--за милиони а дси---върви и не гори нищо---нямат база за сравнение с фв щото са в друга категория--комънрейл
morfei1 написа:SACHO7803 написа:с а3 се увътрях и пак а3 взех
е, тва твоето го избива на мазохизъм вече?
wolff1 написа:Особено с куатро вариантите нали?
SACHO7803 написа:ти ко мислиш веееееееееееееееееееееееееее че на твойта сега ще земиш повече от 5000лв ли
SACHO7803 написа:там е проблема че не обичам да оставам длъжен----и сега си го връщам
wolff1 написа:На А3 4Х4 версията само лепенката и е кватро.
P.S.Пък тоя дет са му скубнали 4000 лева ремонти от голф е ебати шамандурата![]()
халдекса лошо ли е?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: licho58 и 63 госта