От коя бензиностанция зареждате нафта?
- goro21
- Автомобил: Oktavia 1_9 TDi ALH
- Двигател: Polo 9n
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Нека да ние евтино пък от където ще да но да видим дали няма да е за кратко днес марешки отвори на цена 1.48лв дизел
-
BobyM
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHF 1.9 TDI
Твърдението за това, че ЕКО зареждат от Петролната база в Нови Искър е вярно. Видял съм с очите си отиващите цистерни на ЕКО натам и излизащите от там тази есен.
Всяка сутрин засичах по няколко на Еко, Сакса, и Шел... на ОМВ цистерна аз лично за 2 месеца не съм засякъл нито една но това не е фактор.
Всяка сутрин засичах по няколко на Еко, Сакса, и Шел... на ОМВ цистерна аз лично за 2 месеца не съм засякъл нито една но това не е фактор.
-
kriki
- Автомобил: VW Sharan 1.9 TDI 4motion
- Двигател: AUY 2002
Искам само да споделя за ШЕЛ на Сливница и Опълченска (София) - само там зареждам. Последно бях заредил от обикновената нафта - догоре.
Попринцип съм доволен от нея, но като стана -15, нафтата ми замръзна - беше станала мн. гъста и почти неподвижна !!!!?!
Съответно неможах да запаля ...
Добре , че се постопли след няколко дни , та сега всичко е ок.
Извода - през зимата или трябва да се зарежда V-power (с която не съм имал проблеми досега) или трябва да се слага задължително добавка за ефтината нафта на Шел.
Попринцип съм доволен от нея, но като стана -15, нафтата ми замръзна - беше станала мн. гъста и почти неподвижна !!!!?!
Съответно неможах да запаля ...
Добре , че се постопли след няколко дни , та сега всичко е ок.
Извода - през зимата или трябва да се зарежда V-power (с която не съм имал проблеми досега) или трябва да се слага задължително добавка за ефтината нафта на Шел.
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
В анкетата, трябва да добавите и Марешки.
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Makpetrol-Македония.На скромната цена от 1,27 за литър и на много по-добро качество от родните ни боклуци. Среден разход за 20-30 000км 6,119л/100км
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Е,вие покрай македонско сте добре,пък ние кво да ходим при мамалигарите-тя там нафтата е по-скъпа.
-
Svetlix
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Някой да е сипвал нафта на бензиностанции Шопов? Има ги в Габрово и Севлиево. Цената е 1.63 лв/л. и е доста примамлива. Някой с мнение?
- Водния дух1
На мен ми прави впечатление,че малките бензиностанции се ориентираха към по-ниски цени-тук вРусе малките държат цена на дизела към 1,65-1,70,но големите вериги си държат на над1,80.Дали предусещат че Марешки ще направи бензиностанции навсякъде?
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
Шопов са зле, да не кажа хиперпоройници!
Жалкото е, че скапаните служители отговарящи за конкуренция, митници, министерства и кой каквото се сети, са толкова дълбоко в лайната, че картелите правят каквото си искат на наш гръб!
Всичко е толкова жалко и пошло.
Очаквам всякакви удари по Марешки, само и само да се замажат очите на "обществеността", че не му е чиста работата.
Жалкото е, че скапаните служители отговарящи за конкуренция, митници, министерства и кой каквото се сети, са толкова дълбоко в лайната, че картелите правят каквото си искат на наш гръб!
Всичко е толкова жалко и пошло.
Очаквам всякакви удари по Марешки, само и само да се замажат очите на "обществеността", че не му е чиста работата.
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Зареждах на Лукойл и OMV от скъпата им нафта. Тази на OMV e по-добра от Лукойлската. Обаче откакто г-н Марешки ни зарадва с неговата бензиностанция зареждам само там. Като сравнявам качеството с по-горе изброените, е по-добра от Лукойлската и много малко под тази на OMV. При студовете по нова година на -16 (в Балчик) нямах никакви проблеми с паленето, докато тъста не можа да запали служебната кола, която зарежда на Петрол.
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Две печки на омв до мелницата в София. И двете трудно палиха при големите студове и миришеше гадно отзад. Едната я заредих на круиза ипочна да си пали нормално, другата на екото и утре на студено ще я пробвам. Не ми се вярваше ,че на омв могат да магерят.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Някой пробвал ли я е вече? (Ст. Загора)

- Мikk
- Автомобил: Volkswagen Tiguan
- Двигател:
Не съм пробвал тази, пробвах другата в Зора, цените са еднакви, нафтата ми хареса.
- Водния дух1
Аз чух вчера ,че Марешки купил бензиностанция и в Русе-да видим дали и тука ще стане шоу... 

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Напълно е възможно да е купил.При нас в Шумен усилено се говори ,че е купил единствената бензиностанция на местна верига,която се занимава с търговия на авточасти.Една бензиностанция имат ,но е на много стратегическо място.
Наскоро подучух че политиката на Марешки е да навлиза в даден град като изкупува обекти на местни вериги за региона.обикновенно такива са с по 2-3,до 5 обекта.Незнам цирка тепърва започва...
Наскоро подучух че политиката на Марешки е да навлиза в даден град като изкупува обекти на местни вериги за региона.обикновенно такива са с по 2-3,до 5 обекта.Незнам цирка тепърва започва...
Върни се в “Дизелови агрегати”