Центровка на голф3 АФН
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
няма нищо сложно в това да смениш зъбчатка казвам ти да внимаваш да не пренатегните болта и задължително нов,аз не съм майстор и незнам с каква сила се стяга щом другите казват 90nm + 90градуса сигурно е толкова , болта не превърта той се къса резултата все едно късаш ангренаж а лепило се слага именно за да не се развива болта ,не разбрах вентоман какво имаше в предвид ако колата не е за продаване мойта си е наред и го залепих именно защото знам че нямам там работа повече с нова зъбчатка и нов болт имам доста години докато пипна там да развиването е по трудно не не невъзможно а и нали това е целта да не го проверявам и стягам переодично
- dimitar75
- Автомобил:
- Двигател:
Взех си колата вече. Платих 100лв общо за всичко... мисля, че е добре. Подкарах я и възникна друг проблем. Турбото взе да ми влючва на 2600 оборота някъде, което е много кофти. Някой знае ли дали има връзка с центровката на двигателя? В сервиза за да ми оправят едно са ми повредили друго. Самия двигател стана по-шумен си мисля.
Май ще трябва да и правя диагностика на компютър. Може да не е зацепен както трябва, макар че ме убеждават противното в сервиза.
Какво да правя!?!?

Май ще трябва да и правя диагностика на компютър. Може да не е зацепен както трябва, макар че ме убеждават противното в сервиза.
Какво да правя!?!?

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dimitar75 написа:Незнам!!! Може и от предварението да е..
Педи да я вкарам в сервиза беше перфектна... турбото дърпаше на 2000 точно... сега на 2600 ... ще иска май допълнителна настройка. Определено е по-шумна от преди.
Къде могат да ми го нагласят? Да не се иска допълнителна ценровка на компютър!?
Искаш първо правилно зацепване на ангренажният ремък.
а след това ако се наложи и центровка с Вагком.

- dimitar75
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа го закарах за рекламация в сервиза, че щях да хвана паркинсон от вибрациите. Отвориха го пак.... центровката не беше на място. Накарах баш майстора пред мен да го зацепи наново и сега всичко си дойде на място.... колицата литна. Предния път някой от чираците си беше оставил ръцете.
Поздрави на всички!
:само левски
Поздрави на всички!

Върни се в “Дизелови агрегати”