morfei1 написа:Тройника си е за сменяне, то се вижда. Мен ме притеснява, ако мокрото от стелките е от антифриз.... тогава предполагам имаш проблем с радиаторчето, на парното.
Тройник за Голф 4 струва 15лв.
Смяната на радиаторчето е по-скъпа. Доста е трудоемко, нещо от рода на 100~150лв. с труда
Губя антифриз(снимки) + още нещо
Re: Губя антифриз(снимки) + още нещо
-
- Автомобил:
- Двигател:
freya написа:Преди 2 седмици ми просвети температурният датчик. Оказа се, че антифризът е под минимума. Долях охладителна течност (загубата беше точно 1 литър) и уж проблемът се реши. Но...вчера датчикът пак светнаСъответно - Голфредо глътна още литър антифриз, а днес, след като бях шофирала, забелязах, че прокапва леко под дясната страна на предницата
![]()
Имате ли предположения какъв може да е проблемът?
В чужда тема пишеш и не те забелязват,не знам модела на Голфа ти,но по описанието ми прилича на водна помпа или пластмасово коляно при нея,не изключвам и маркучи ,радиатор...Сложи един картон под предницата,ще покаже точното място(по капките)
P.S...а и темичката вече е "брадясала"-гледай датите

- blagi1972
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: ALH
P.S...а и темичката вече е "брадясала"-гледай датите.

- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
а защо колеги се не сетихте за това маркуче и това място дадено на снимката та да се сетите че става дума за унуи маркуче дет го слагат за отечка на кипнал акумулатор,що се не вгледате по-по -по внимателно че отвода е на тампона държащ тръбите на парното--тоест под легена
,проблема е както добри каза,а за смяната на таз пласмаса----САМО С НОВА,успех

emo-gar написа:В чужда тема пишеш и не те забелязват,не знам модела на Голфа ти,но по описанието ми прилича на водна помпа или пластмасово коляно при нея,не изключвам и маркучи ,радиатор...Сложи един картон под предницата,ще покаже точното място(по капките)

Оказа се, че е от водната помпа.
Благодаря

Върни се в “Дизелови агрегати”