sastezatelya написа:Всичко хубаво,но няма ли някой колега с автоматик да каже при него какви са отзивите след това прекодиране
Директно в бисерите отиваш

morfei1 написа:sastezatelya написа:Всичко хубаво,но няма ли някой колега с автоматик да каже при него какви са отзивите след това прекодиране
При автоматична скоростна кутия едва ли се налага прекодиране
sastezatelya написа:morfei1 написа:sastezatelya написа:Всичко хубаво,но няма ли някой колега с автоматик да каже при него какви са отзивите след това прекодиране
При автоматична скоростна кутия едва ли се налага прекодиране
Ми кат толкова се споменава за това,че ставала като автоматик предположих,че и на такива кутий се прилага..
kombito-tdi написа:за мен има смисьл от прекодирането защото
повечето коли са за продаване и всеки иска да я направи за клиента с минимум средства
ако не ти се наливат пари в бездьнната яма наречена кола
когато купиш един посран голф за 10000лв и тези пари ти са само началото на едно голямо приключение на което не му се вижда края
ти какво би избрал
да налееш 1000лв за маховик
300 за стартер
200 за акумулатор
и още толкова за работа
и колата пак да ти е на сьщото положение
99% дори няма да забележат никаква разлика вьв вьрвенето на колата
1% са тези дет тьрсят нещо да се закачат
от ифидик сьм чувал че е сменял толкова разбит маховик на някакво ванче шаран или нещо подобно че вратите му се тресят и толкова се е разбил че е бльскал в кожуха на кутията
така че всеки може да достигне това ниво рано или кьсно
xpyc написа:uBO_1 написа:Точно с Ваг-Ком иначе нема как да разбереш ако не си карал такава кола преди това.Първо кодирана на ръчни и после кодирана на автоматични за да видиш разликата
точно с Ваг Ком разбираш дали е прикрит проблема или го няма!
djdaka написа:всичко добре , но къде се вижда кодировката
п.с. отскоро имам ваг
xpyc написа:djdaka написа:всичко добре , но къде се вижда кодировката
п.с. отскоро имам ваг
engine->coding
1 мисля, че беше автоматик
2 ръчка
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: tdi fen и 34 госта