Дайте мнение за Audi A8 2.5 TDI 180hp
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
двигателя не е толкова страшен за ремонт по важна е кутията и се пробва много елементарно:отиваш с колата на стръмно нанагорнище ,спираш и после пускаш спира4ката,ако колата не тръгне назад кутията е в много добро състояние,тръгне ли назад тази кола не ти трябва
мое мнение е 4е типтроника е за предпо4итане пред мултитроника по отношение на здравина,а за мотора съм писал по горе в темата
успех в дилемата ,но просто не сравняваи пасат с ауди А8-не е еднаква класата
мое мнение е 4е типтроника е за предпо4итане пред мултитроника по отношение на здравина,а за мотора съм писал по горе в темата
успех в дилемата ,но просто не сравняваи пасат с ауди А8-не е еднаква класата
Направи си една бърза регистрация и ще имаш достъп. Тъй като няма раздел за А8, търси при дизелов, A6 и A4. Имам много изписано по въпроса.
Подръжка Пасата ти, спрямо въпросната 8-мица е от земята до небето.
Както хората от Ауди форума обичат да се шегуват, всеки собственик на А6 ~ А8 влиза с поне 1000-ка в сервиза.
Ако толкова много си се навил на такова Ауди с такъв мотор, поне си вземи 163к.с. Тях поне ги имат за най-истинските. По-нова година са, съответно по-скъпи, но поне ще знаеш, че си взел нещо истинско. То като е А8 сигурно ще искаш и да е автоматик. И там внимавай много, че всички се оплакват от някви мистериозни, предърпвания и т.н.т
Намен също много ми харесват, но въпросните мотори и ходовата им част, ме принудиха да не си купя пак Ауди. Ако Пасатора те слуша, не се вкарвай във филми, пък и времето на грандоманията отминава.
Както хората от Ауди форума обичат да се шегуват, всеки собственик на А6 ~ А8 влиза с поне 1000-ка в сервиза.
Ако толкова много си се навил на такова Ауди с такъв мотор, поне си вземи 163к.с. Тях поне ги имат за най-истинските. По-нова година са, съответно по-скъпи, но поне ще знаеш, че си взел нещо истинско. То като е А8 сигурно ще искаш и да е автоматик. И там внимавай много, че всички се оплакват от някви мистериозни, предърпвания и т.н.т
Намен също много ми харесват, но въпросните мотори и ходовата им част, ме принудиха да не си купя пак Ауди. Ако Пасатора те слуша, не се вкарвай във филми, пък и времето на грандоманията отминава.
- ATD
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="morfei1"]
[/quote ]
longora Като ти чета постовете направо си се навил . Както сам каза пасата ти е в отлично състояние , за какъв ти требе да се занимаваш с ново "опознаване"-финансово на това Ауди ? Освен във времето на криза си ударил шестица от тото ? Моето мнение е карай си пасата и весели празници.
П.П. като съм ти чел мненията как държиш всичко да е ОК по автомобила ти ; Приготви си няколко хилядарки за да ти легне на душата.
Както се казваш : "Кефа цена нама"

[/quote ]
longora Като ти чета постовете направо си се навил . Както сам каза пасата ти е в отлично състояние , за какъв ти требе да се занимаваш с ново "опознаване"-финансово на това Ауди ? Освен във времето на криза си ударил шестица от тото ? Моето мнение е карай си пасата и весели празници.
П.П. като съм ти чел мненията как държиш всичко да е ОК по автомобила ти ; Приготви си няколко хилядарки за да ти легне на душата.
Както се казваш : "Кефа цена нама"

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 те и за на пасатите ходовата част имаше слухове че много се трошела ама до сега съм сменил само 1 накрайник съвсем в началото като го взех .. но по пътя все пак го пазя и не броя дупките за точки
А в Ауди форума имам регистрация, но имам достъп само до Общия; Купува Продава и още нещо и не знам защо е така. dobrin прав си за двигателя ама и на моя пасат е един отпървите и до сега проблеми нямам
Направо се гордея с него
niks76 ще го тествам
ATD така е .. кефа цена няма, а за Аудито освен че е по голямо ме блазни и този автоматик .. скоро се качвах на автоматик и не можах да повярвам колко е яко .. Ако Аудито което искам още се продава ... скоро пасата ще го пусна във форума 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Найш кое му е лошото на това Ауди освен скъпата поддръжка - вечно твое е.Всеки ден за работа гледам едно А8 сиво с кожен салон 2.5 /не се сещам коя година ама е в края на миналото поколение -дето са като пури/.Има табелка "продава се" и си седи и си прашасва от месеци.Цената по спомени беше нещо от сората 12-18к лева/ще те излъжа/.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Да не си харесал това?
Да не си харесал това?
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ето ти цени за някои 4асти за 3.3ТДИ дебитомер ДВА броя по 314евро единия ;на нафтовата помпа има един електронен елемент които постоянно се цака и струва 900евро;доста 4есто ми звънят колеги от Бг за 4асти за такова тди защото тук са по евтини(изглежда надценката е по нормална
за оригиналните 4асти а в Бг е ххххх процента в пове4е)

- ATD
- Автомобил:
- Двигател:
Малко Офф ама,
longora, май си направил некои лев таз гидина и сега те боцкат и се заглеждаш по високия клас ? Няма лоши коли само части да има и как се подържа. Аудито си е Ауди не случайно в "транспортер-3" пак Ауди се прояви , но ще ти трябва сериозно "гребенче" ...... ".който има мустак си носи и гребенче"
longora, май си направил некои лев таз гидина и сега те боцкат и се заглеждаш по високия клас ? Няма лоши коли само части да има и как се подържа. Аудито си е Ауди не случайно в "транспортер-3" пак Ауди се прояви , но ще ти трябва сериозно "гребенче" ...... ".който има мустак си носи и гребенче"
longora написа:Ауди си е Ауди да .. но явно точно тези модели не са им от най-сполучливите .. бих го взел но ако ми се разпада през ден с ремонти за 1500лв няма смисъл да се набутвам. казаха ми че БМВто е по добро като качество от Аудито 2.5 тди, но пък не ми харесва чак толкова много на външен вид ...
Според мен Ауди си е луксозен VW, ма това си е мое мнение. Те от времето, на C4 и неговия дизелов двигател, все греди удрят, но...... понеже и аз ги харесвам, ще спра до тук

Пасата ти е слънце, не ти трябвата Аудита-маудита, БМВ-та - МЕ-вета, където ги има на всеки километър.
Потрай още една година с Пасатко, виж как ще се отрази глобалната криза, събери още някоя парица и си купи един VW Phaeton, примерно. Как звучи само 5.0TDI V10

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... =&zipcode=
Цената им определено не е лоша, незнам как стоят нещата с поддръжката.
Върни се в “Дизелови агрегати”