Ако можехте и знаехте къде и как, да наблюдавате тази процедура преди и след прилагането и, ще останете очаровани, а няма да говорите глупости... Който не вярва мога да му го докажа, разбира се при голямо желание...
Успешна 2009 на всички...
Как се разглобява дебитомер на ТДИ 1З?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dani_94 написа:Ако можехте и знаехте къде и как, да наблюдавате тази процедура преди и след прилагането и, ще останете очаровани, а няма да говорите глупости.
Аз не вярвям, че това са глупости. Имаш предвид унищожаването на натрупалото се електомагнитно поле в нафтовата помпа с бензина в дизела ... ???
Цитат : Никси !!![/quote]
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ventoman написа:Аз карам само и единствено с 100% чист бензин 100 октана
http://www.lukoil.bg
Нищо лично Валка. Но мога за да се убедите да направя снимки от къде зареждат ОМВ, Шел и други.
От къде ли идва този 100 октана бензин?
Andonov написа:Нищо лично Валка. Но мога за да се убедите да направя снимки от къде зареждат ОМВ, Шел и други.
@Andonov, ще ти бъда благодарен ако направиш. Ясно е че всички оттам зареждат, защото ако вземат да го внасят от Австрия за ОМВ или Шел (не ги знам от къде са), цената на горивата....... . Въпроса май е в това кой какви химии използва след това и как те се отразяват на автомобилите ни в дългосрочен план

- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Andonov написа:Ventoman написа:Аз карам само и единствено с 100% чист бензин 100 октана
http://www.lukoil.bg
Нищо лично Валка. Но мога за да се убедите да направя снимки от къде зареждат ОМВ, Шел и други.
Аз го зареждам на първа колонка на OMV Бояна , па къв е и от каде е не ме интересува, важното е че колата върви.
Живота не е един автомобил !
Върни се в “Дизелови агрегати”