theraven написа:въздушен филтър - 10.50
Те тия се подиграват.

theraven написа:въздушен филтър - 10.50
morfei1 написа:@theraven, е колега, по това което си написъл идва 1264лв. (горе долу без стотинките). Другите 300лв. от къде дойдоха?
може да влезеш в тази цифра само ако маслото ти е 7 лв литъра...а се сети кво масло ти слагат - от бидоните! минал съм по тоя път...по-добре не! има огромна разлика с маслото "което отговаря на спецификациите ти" и Кастрол, което пак ти отговаря на спецификациите...сметни - читаво масло поне 80 лв 5 литра, читав горивен филтър поне 50-60 лв и ко искаш да кажеш че въздушен, маслен и поленов филтър - 50 лв180лв струва, масло с всички видове филтри
И мен ма одраха 525лв за Гейтс и 4 ролки + 95лв за Хепу ама това преди 16 месеца...Иначе Хепу си е 95лв и е да бест водна помпа за ТДИ и не само...Имаше и за 45 лв ама как после да ми ударят клапаните за 50лв мизерия...Сменяйте си помпите ако са на ангренажа...Не се ебавайте :0 Обслужване включва и смяната на масло на скорости за мен....После смених и спирачната с Motul RBF Racing и сега само хидравличното масло ми остана...Те някой хора минават с 200-300лв - масло за 40лв и някви турски ролкиmorfei1 написа:E, пълен комплект на Гейтс е 450лв. + водна помпа на Хепу 100лв. 180лв струва, масло с всички видове филтри.
daniel_falin написа:кви риби сте, не 1500, 3500 трева да ви взимат
stenly_m написа:Абе оплакващите хора от скъпи консумативи и проблеми с тях са голяма рядкост...
fox_vt написа:daniel_falin написа:кви риби сте, не 1500, 3500 трева да ви взимат
риби ще са ако си земат хубава лъскава кола и нямат пари за едно обслужване апропо откаде ги земате тея пари бе хора 1500 лв аз се чудя как да сменя демпфера за 170 лв който саответно е турски ама оригиналния 650 лв![]()
затуй 12 годишната барака ше си трай ( трябва да си призная че доста и угаждам според джоба обаче )