Lov4o написа:boji55 написа:
а този клапан кога трябва да включи? и при мен го има но дори и да дам на контакт не се чува да включва, нито се усеща когато двигателя работи и го изфорсирам на място.
с 1.6 ли си или ааз
Lov4o написа:boji55 написа:
а този клапан кога трябва да включи? и при мен го има но дори и да дам на контакт не се чува да включва, нито се усеща когато двигателя работи и го изфорсирам на място.
milenski_77 написа:Колега на AAZ мотора няма как да включиш Ваг Ком.Това си е най-обикновен турбо дизел и единствена електроника по него е часовника на таблото.
Goldbergrz написа:milenski_77 написа:Колега на AAZ мотора няма как да включиш Ваг Ком.Това си е най-обикновен турбо дизел и единствена електроника по него е часовника на таблото.
а на моя как го включих - ваг - ком-а де???![]()
че даже и еърбеците си оправих![]()
![]()
че и аз моя, ABS-a и AIRBAG-a така, а между другото моята помпа освен кабелчето за клапана на нафтата има още 2 кабела, единия влиза точно посредата между тръбичките за дюзите, а другия влиза от доло помпата. Майстора ми каза че тази помпа пак била с електроника и сама си определяла предварение или закъснение и трябва да има нещо като комп. възможно ли е това?