Проблем с чип афн лог
Re: Проблем с чип афн
И лога
- Прикачени файлове
-
- Нов Работен лист на Microsoft Excel (2).xls
- (27.5 KиБ) Свален 267 пъти
Последна промяна от shh на Вто 28 апр 2009 20:20, променено общо 1 път.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се ли научихте че вече може да се качва файл в тази версия на форума?
Колега, така е доста ангажиращо и трудно с тези неподредени цифри да ти дадем отговор.
Колега, така е доста ангажиращо и трудно с тези неподредени цифри да ти дадем отговор.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Не ми харесва лога ти. Доста пренадува турбото.
А и горивото ти е много.
Ако така я караш няма да изкара дълго.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с чип афн лог
както вече казах, още не си счупил турбината благодарение на сервизния режим. Колата е с чип правенот некого си некъде си. Турбото му е зададено да държи към 1.15 бара което е добре ама горивото е гадно настроено и не е добре за колата (а и не говори добре за чипа). предполагам изхвърля и облак. Интересно обаче че трбината ти помпа толкова много и н разтоварва. Това че отчина 2560 не значи че е толкова
тва е макса на МАП сензора и повече неможе да отчете. иначе мое и до 2 бара да стига (3000 мбар абсолютно)
има варянт за прецакан Н75 (ако го сменяш взимай оригинален !!!) зацапана (блокирала) геометрия на турбото или грешно наредени вакууми (тва последното е слабовероятно)

има варянт за прецакан Н75 (ако го сменяш взимай оригинален !!!) зацапана (блокирала) геометрия на турбото или грешно наредени вакууми (тва последното е слабовероятно)
геометрията е чистена,клапана също вакумите ще ги проверя дали са правилно наредени ,колата изпущва черно на голямото налягане.мисля един нормален чип и тогава да продължа натам.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то нормален чип нема. всичко зависи как ти го е направил човека който го е настроивал. затова 2 "нормални" чипа от различни хора винаги са различни. аз бих ти препоръчал да сложиш оригинален чип (софт) за да настройките да са заводски и да покараш малко да видиш кое как се държи и ако всичко е наред, тогава да мислиш за тунинг 

така ще направя утре ще търся кои да запои цоклите и ще направя лог с оригиналните чипове
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
офертата ми е валидна до 21ч 00 мин
все пак започват празници и на никои не му се работи
а и човека които ще ти запои цоклите е много добьр и с хардуера
едва ли някои друг може да предложи комплексна услуга "проверка хардуер и софтуер на колата "
бого неразбирам защо се дразниш
знам че ти намаля работата но не аз вдигам налягането в реила на 1480бар
разбираемо е защо хората предпочитат аз да им правя фаиловете
все пак започват празници и на никои не му се работи

а и човека които ще ти запои цоклите е много добьр и с хардуера
едва ли някои друг може да предложи комплексна услуга "проверка хардуер и софтуер на колата "
бого неразбирам защо се дразниш
знам че ти намаля работата но не аз вдигам налягането в реила на 1480бар

разбираемо е защо хората предпочитат аз да им правя фаиловете
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
иванчо не говори глупости. Дразня се че човека иска съвет а ти веднага скачаш с рекламите вместо да му обясниш кое какво трябва да е . Що се отнася до моята работа има достатъчно клиенти и ти е ясно че има още много да мечтаеш. все пак нали ти беше който мери горивото докато не пуска 2 педи пушек. Моля те не съсипвай и тази тема. Що се отнася доналягания и темподобни ако имаш въпроси може да питаш за да те осветля. И недей да се закачаш с лъвовете защото от колегиалност не съм накарал доста клиенти чиито коли съм оправял след твоята намеса да напишат колко им разбираш. особено тия н акоито им регулираш налягането със така наречените от теб "високо технологични дупчици по вакуумната система" ....ама така е като човек незнае какво има в чипа
дай да не се почваме пак щото знаеш кво се получава.
И стига с тия оферти, тва не е оферта а опит за вземане на пари за нищо. Нали след запояването скачаш с ЦЕНИ за оригинален файл нови чипове посе туниг файл и човек влиза във филм. Аз мога да му посоча мой човек в софиа който и в 2 през ноща да му се обадиш ше ти свърши тая работа ако си на зор. Стига да го помоля. Та твойте оферти са ни ясни. И това че си научил ЧИПТУНИНГ докато работиш в БДЖ (непоня ква ти беше длъжността там) не ти дава правото да се чустваш толквоа велик че всеко едно мнение във този форум да е
"Дай 50 лева и ше те оправя"
форума си има раздел платени реклами. Ако не ти стига карай налични, но не е нужно да съсипваш всяка една тема защото така реномето икачеството на форума пада тотално и вместо човек да намери добър съвет , си троши нервите от хора като теб.
айде със здраве

И стига с тия оферти, тва не е оферта а опит за вземане на пари за нищо. Нали след запояването скачаш с ЦЕНИ за оригинален файл нови чипове посе туниг файл и човек влиза във филм. Аз мога да му посоча мой човек в софиа който и в 2 през ноща да му се обадиш ше ти свърши тая работа ако си на зор. Стига да го помоля. Та твойте оферти са ни ясни. И това че си научил ЧИПТУНИНГ докато работиш в БДЖ (непоня ква ти беше длъжността там) не ти дава правото да се чустваш толквоа велик че всеко едно мнение във този форум да е
"Дай 50 лева и ше те оправя"
форума си има раздел платени реклами. Ако не ти стига карай налични, но не е нужно да съсипваш всяка една тема защото така реномето икачеството на форума пада тотално и вместо човек да намери добър съвет , си троши нервите от хора като теб.
айде със здраве

Този що си мисля, че пак ще се подвизава с надписче в червено за вечен бан 
И за да не съм тотално в дебрите на офтопика, ще кажа, че за софтуер - Брезел е твоят човек. Останалото е няква сбирщина

И за да не съм тотално в дебрите на офтопика, ще кажа, че за софтуер - Брезел е твоят човек. Останалото е няква сбирщина

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
не са карайте бе хора те хората са казали който си му разбира си разбира 

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
незнам защо твои '"КЛИЕНТИ " идват да им оправям софта и това което виждам са си едни ебеиски фаилове
пич верно не им разбираш
дори от горното ти изказване е ясно че не осьзнаваш какво говориш
за колегата
верно исках да ти помогна
пич верно не им разбираш
дори от горното ти изказване е ясно че не осьзнаваш какво говориш
за колегата
верно исках да ти помогна
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
айде да се намеся и аз
.и двамата ви познавам лично и мога да кажа, че и двамата може и да сте използвали някога ебейски чипове(това не знам), но сега ги правите лично и индивидуално за колите по изискване на клиента.
нека колегата да сложи оригиналните файлове да му настроим колата и тогава той ще си решава дали ще има чип и от кого

нека колегата да сложи оригиналните файлове да му настроим колата и тогава той ще си решава дали ще има чип и от кого
http://www.danielvlaikov.snimka.bg/phot ... d=11940210 Искам да попитам: това работа на някой от вас ли е?
Върни се в “Дизелови агрегати”