Турбо лаг

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Турбо лаг

Мнениеот Stivi » Нед 21 юни 2009 9:24

feikot написа:Утре ще пробвам,но ми се вижда интересно с кой крак ще натисна съединител,с кой спирачка и с кой газ.Не че не съм способен и 3та,но ми е забавно тия които номера на обувките им е под 45 (моя е 47)

Гледал съм в репортажи от WRC камера която снима как натискат педалите-тия хора са като пианисти виртуози само че свирят с краката си :shock

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 21 юни 2009 10:59

Аз доколкото съм в течение, състезателите натискат спирачката с левия крак, докато подават газ с десния.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 28 юни 2009 12:55

Бегачките се карат винаги с 2-та крака , а относно лага на турбото, батковците са го казали - Няма лаг,значи няма повер !

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 28 юни 2009 13:04

Този дето го е писал това е събрал от тук там разни неща дето е чул :idea: :!: и е написал ебати бозата, как може да пускате такива мнения :idea:
Вместо WRX е искал да кажe WRC :lol: другите му глупости не ми се коментират.

morfei1 написа:Искам да карам TDI без турбо лаг :bowdown

dobrin написа:Почти е възможно - http://www.digitaltuning.bg/catalog/index_rezult.php?id=1693
При условие, че макс. въртящ момент е на разположение още на 1400 оборота :twisted:

Лаг и Турбо дупка има разлика в двете понятия, ако ще и на 1100об/мин да са ти макс. НМ файда няма голяма освен да свърши съединителя по-бързо и това, че ти е на 1400об/мин не означава, че колата ням да е лагава момента на замисляне от подаването на газ и тръгването на колата да поема го има пак :idea:

И не виждам толкова ви плаши забавянето :idea: това, е част от тръпката при една силна кола, не говоря за стандартни двигатели.

didodi написа:Бегачките се карат винаги с 2-та крака , а относно лага на турбото, батковците са го казали - Няма лаг,значи няма повер !

Особено Ауди Куатро, ако искаш да си бърз с него краката трябва да танцуват по педалите :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 28 юни 2009 13:23

@didodi не е точно така лафа ;)

if there's no lag.. there's no turbo

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 28 юни 2009 16:08

niikoo_1 написа:Този дето го е писал това е събрал от тук там разни неща дето е чул :idea: :!: и е написал ебати бозата, как може да пускате такива мнения :idea:

dobrin написа:Почти е възможно - http://www.digitaltuning.bg/catalog/index_rezult.php?id=1693
При условие, че макс. въртящ момент е на разположение още на 1400 оборота :twisted:

Лаг и Турбо дупка има разлика в двете понятия, ако ще и на 1100об/мин да са ти макс. НМ файда няма голяма освен да свърши съединителя по-бързо и това, че ти е на 1400о

Абе специалист,не виждаш ли че го копи-пейстнах тука ама то не се вижда че съм написал "Назаем от Хонда форума".Големи разбирачи сте всички,б*х маа*у, че и да ми казваш за какво става въпрос.Сельо.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 28 юни 2009 19:47

Еми именно колега с пасат комби :banana В единия край на селото си пръднал , а на другия си се насрал !!! Поне направи информацията достоверна като искаш да я представиш тук :banghead:

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 28 юни 2009 21:15

didodi написа:Еми именно колега с пасат комби :banana В единия край на селото си пръднал , а на другия си се насрал !!! Поне направи информацията достоверна като искаш да я представиш тук :banghead:

Ае къфто ще да е,майна,мой си е,честно спечелени и дадени 10 бона,на 20 години съм,айде да видим каква маса от хора могат да кажат такова нещо.Без наследство и богати родители.Нека си е комби,195 см съм,като влязох в едно Волво S40 и всичко ми опираше,волан таван панели... айде със здраве.

А на когото не му харесва да не чете.Не е задължително.Ако пък имаш претенции- има администратори и модератори,ако пак имаш,ела ме виж.

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Нед 28 юни 2009 21:49

didodi написа:Еми именно колега с пасат комби :banana В единия край на селото си пръднал , а на другия си се насрал !!! Поне направи информацията достоверна като искаш да я представиш тук :banghead:
абееее амсалакоооо....що мислиш че немците а и норвежците//поне там съм повидял и поживял//карат повече комбита???щото си е най практично.а що ние умните българи заобикаляме комбитата????????????щото около 70-80процента сме умни точно колкото ТЕБ.а да ти кажа честно точно върлите селяни обръщат голямо внимание на спортен вид--джанта--музика.що не се поразходиш до съседните села да ги поогледаш---голф 4--нагизден с джанти дето се джаскат в калниците---музики и моабети :lol: :lol: :lol: явно в случая ти си господина от селото избиващ комплекси :applause: сори за спама ама......

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 28 юни 2009 22:04

didodi написа:
Желязко,извинявай ама Голф 2ка ли караш,че като ти гледам темите с такова мнение оставам.Интериорно тарикатско осветление

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 28 юни 2009 23:27

feikot написа:
didodi написа:
Желязко,извинявай ама Голф 2ка ли караш,че като ти гледам темите с такова мнение оставам.Интериорно тарикатско осветление

ЕЙ тЕрикат :idea: не се прави на интересен по форумите, колко човека трябва да ти напишат, че си цитирал пост тъпня от ХОНДА форума.

От интернета освен, че може да се извлече много информация, може да служи и за прочитане и научаване на много грешни неща :idea: ем не разбираш ем се дървиш.
:idea:

Смешно човек регистрирал се 2008ма 2009та дето не познава никой от пишещите тук да се дърви и при всичко отгоре да е инвалид на тема автомобили, много сериозни потребители не пишат заради подобни ЛАМЕРИ :!: щото не им се занимава с всезнайковци да си хабят нервите и да ги ограмотяват...

Не е нужно да ми отговаряш и да ми се обясняваш.

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 28 юни 2009 23:33

Плувай,плувай ла*но зелено...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 28 юни 2009 23:36

Ти за БАН момче :?: успех ти желая.

Вместо да поемеш информация, когато някой се опита да те ограмоти ти храниш хората :lol:

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 28 юни 2009 23:44

Извинявай но ти започна да спамиш,а и ще те храня,като си много наперен и отворен.За пореден път ти казвам,като не ти харесва-не чети.Не ти търся правописни грешки по твоите теми,само и само да си чеша езика.

Ти се ползваш като някой феодал,или шериф.Разни хора си обсъждат дадена тема,и идва нашия ;) големия разбирач, от Турну Мъгуреле,вади сабята и дава правосъдие

niikoo_1 написа:Този дето го е писал това е събрал от тук там разни неща дето е чул :idea: :!: и е написал ебати бозата, как може да пускате такива мнения :idea:

И едва ли не,ние,не знаещите и неграмотните стоим си долу в нищетата и чакаме някой саблезъб тигър да дойде и да каже- така това е вярно това не е,кой какво искал да кара, кой от къде какво прочел.
Ай сиктир бе дръвчо.

Потребителски аватар
titanium69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titanium69 » Нед 28 юни 2009 23:50

no turbo no fun

Върни се в “Дизелови агрегати”