Въпрос относно показания на ВАГ-КОМ.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
bdemona
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос относно показания на ВАГ-КОМ.

Мнениеот bdemona » Нед 16 авг 2009 9:10

Да за дебитомера е така. За 11 канал Spec зависи от 2 неща - обороти и изкано гориво - 1ви канал показва изканото гориво(едното от определящите за изкания бууст) след като то е преценено(горивото) според натискане на педала, дебитомер, торг лиметера и т.н. Та по стойностите който ще се видят на 1ви ако предположим че дебитомера е ок ще са колкото трябва или ако има чип - повече.

Пък ако са по малко и колегата е давал газ до ламарина ще го пращаме за дебитомер да си сменя което е според мен много малко вероятно защото за да пренадуе турбото си трябва гориво да го върти и щом е дигало 1.1 бара значи дебитомера ще е наред. Също колегата каза че е сравнявал показанията за гориво с друга сток кола така че майната му на 1ви канал. Чакаме лог на 11-сега :)

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 16 авг 2009 10:30

Колеги не спорете излишно.Колата си върви нормално.Просто до сега няколко пъти съм и правил диагностика,но само на турбината не съм.Защото не знаех от къде се гледа.Просто искам да съм сигурен,че всичко е наред.Ще направя лог и на 1-ви,и на 11-ти канал.После гледайте и си казвайте мненията.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пон 24 авг 2009 19:31

Ето го и лог файла.Първото е 11-ти и 1-ви канал,а второто е 11-ти.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 25 авг 2009 13:33

Разбрах какво е положението.Всичко е на шест.Може да заключвате,ако някой нама какво да добави.

Върни се в “Дизелови агрегати”