1z със дюзи от 110 коня

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
borko_st
Автомобил:
Двигател:

Re: 1z сас дузи от 110 коня

Мнениеот borko_st » Сря 28 окт 2009 19:23

аз съм с 1z мотор с чип върви мн добре след това смених само разпръсквачите и имаше голяма разлика

Потребителски аватар
same_man
Автомобил:
Двигател:

Re: 1z със дюзи от 110 коня

Мнениеот same_man » Пон 08 ное 2010 13:48

Братле трябва ако сложи6 по големи дюзи ти трябра софтуер за тях.А моето мнение е че няма смисал освен ако не барне6 и турбината.Аз сам сас сащия кошник :bishop

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Пон 08 ное 2010 19:32

same_man написа:Братле трябва ако сложи6 по големи дюзи ти трябра софтуер за тях.А моето мнение е че няма смисал освен ако не барне6 и турбината.Аз сам сас сащия кошник :bishop

kолко си сигурен в думите си, карал ли си, така както каза колегата по горе?

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Re: 1z сас дузи от 110 коня

Мнениеот Marto_VN » Пон 08 ное 2010 19:37

brum написа:
ludiafen написа:колега с чип няма да стане трябва да ти се напише нов софтуер за тез дюзи то може и така да караш ама няма да можеш да усешташ максималното от тях и аз съм с по големи дюзи без софтуер няма голяма разлика да ти кажа.Урентирай се към някой дето може да ти напише софта после и чипче и ставаш самолет. :applause: :beer

Каква е разликата между чип и софтуер според теб? Конкретно в случая за който говориш и двете са абсолютно едно и също. Просто на колегата не му трябва стандартен софтуер, а custom такъв за двигателя с тези дюзи които е монтирал.

хехехе колега правиш ли разлика между Уиндоус и ХардДиск :) ????? това е разликата между Софтуеар и Чипче....

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 08 ное 2010 19:52

Тогава би ли пояснил защо няма да стане с чип? Чипа в ситуацията е на практика носителят на софтуера.

Потребителски аватар
same_man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот same_man » Пон 08 ное 2010 20:20

racing_team_vidin написа:
same_man написа:Братле трябва ако сложи6 по големи дюзи ти трябра софтуер за тях.А моето мнение е че няма смисал освен ако не барне6 и турбината.Аз сам сас сащия кошник :bishop

ами логично е ...по големи инжектори...по голяма турбина...иначе оригиналната е малка за да използваш на 100% потенциала им... не че няма да варви повече :) :beer

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Пон 08 ное 2010 21:10

same_man написа:
racing_team_vidin написа:

ами логично е ...по големи инжектори...по голяма турбина...иначе оригиналната е малка за да използваш на 100% потенциала им... не че няма да варви повече :) :beer

оригиналната (говоря за турбо в перфектна кондиция) държи на 1,5-1,6,а всички и дават 1,3 макс, но... мнозина са карали и ще потвърдят.
идеята беше не дали ще ползва 100%, а дали има разлика ако смени само дюзите, е аз ще ти отговоря- разлика ИМА.

Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Мнениеот policevidin » Вто 09 ное 2010 0:51

Гледам :shock има разбиращи в темата но за тези които им е интересно и не им е ясно (които не разбират от РЕ-мап,писане на чипове) нека прочетат тук има доста инфо: Чип тунинг
А за това дали има ефект от...... Ами какво да Ви кажа разликата е огромна поне моите надблюдения над едно ВЕНТО :drive са такива (да не споменавам имена сега) mhihi :beer

Върни се в “Дизелови агрегати”