Малко помощ - какво трябва да проверя преди да си купя tdi
Re: Малко помощ - какво трябва да проверя преди да си купя tdi
Сега го карахме при един майстор, ма нещо имаше много работа и не и обурна много внимание, само каза че е прегрявана щото нещо си чукала... и вика волана ти седи на една страна, голям праз му викам аз нали не дърпа сичките ми коли до са волана се им е бил на неква никва страна но никога не е бил перфектно прав... та утре ще я водя на гости на един приятел да я чуе, а пък нчкои даже ми казаха да не я карам на диагнистика щото нямало смисъл, нямало каво да покаже...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
По статията на инженера:както казва един приятел "Кат са знам къв съм инженер ма е страх да ида на доктор"
.Шегата ан страна тоз човек нит се знае що за инженер(може и агро или лесо инженер да е) е и дали изобщо е такъв.Отделно целта ан вишето обарзование не е да те анучи как да поддържаш и копуваш стара кола.Статията има само и единствено за цел да покаже въпросния човек колко много обща колтура има на тема дизели и нищо с което да помогне на хората да си купят кола.Не ми се говори изобщо на тема псевдо класации с неясна цел и тва че се говори за предкамерни дизели които имат съвсем други параметри на работа.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Rabbit_TDI написа:По статията на инженера:както казва един приятел "Кат са знам къв съм инженер ма е страх да ида на доктор".Шегата ан страна тоз човек нит се знае що за инженер(може и агро или лесо инженер да е) е и дали изобщо е такъв.Отделно целта ан вишето обарзование не е да те анучи как да поддържаш и копуваш стара кола.Статията има само и единствено за цел да покаже въпросния човек колко много обща колтура има на тема дизели и нищо с което да помогне на хората да си купят кола.Не ми се говори изобщо на тема псевдо класации с неясна цел и тва че се говори за предкамерни дизели които имат съвсем други параметри на работа.
Ти само класацията на инжинера ли запомни от цялата работа

Rabbit_TDI написа:По статията на инженера:както казва един приятел "Кат са знам къв съм инженер ма е страх да ида на доктор".Шегата ан страна тоз човек нит се знае що за инженер(може и агро или лесо инженер да е) е и дали изобщо е такъв.Отделно целта ан вишето обарзование не е да те анучи как да поддържаш и копуваш стара кола.Статията има само и единствено за цел да покаже въпросния човек колко много обща колтура има на тема дизели и нищо с което да помогне на хората да си купят кола.Не ми се говори изобщо на тема псевдо класации с неясна цел и тва че се говори за предкамерни дизели които имат съвсем други параметри на работа.
Не знам какъв е инженер, но съм склонен на него да вярвам, а не на теб кОпувам и кОлтура

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Rabbit_TDI написа:....Шегата ан страна тоз човек нит се знае що за инженер(може и агро или лесо инженер да е) е и дали изобщо е такъв.....
Бивш корабен механик е

Има доста добре подредени и систематизирани неща относно дизелите в тази статия , макар че се отнасят най-вече за старите дизели , особено за 1,6 мотор на Форд , без турбина

- Rabbit_TDI
- Контакти:

hooligan_sk написа:Ти само класацията на инжинера ли запомни от цялата работаСъветите за тестване на мотор с подръчни материали на 90% са актуални и за ТДИ, че някой стават и за бензинови мотори
Хич не съм съгласен.Единственото дето е 100% вярно и върши работа е тва за щеката на маслото.Има още 2-3 неща дето са за секви мотори като проверката на водата ,ама то на такива сдухани мотори им личи и без да ги тестваш.Не ми се пише надълго и нашитоко ,ама ТДИ с компресия 35 бая ще си потърсиш

- Rabbit_TDI
- Контакти:
soxy__ написа:Не знам какъв е инженер, но съм склонен на него да вярвам, а не на теб кОпувам и кОлтура
Практически съм прав ,но граматически крив

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, провери горивния филтър, задръстен е. И при мен беше така, при форсиране прекъсва, защото не е достатъчен дебита на горивото. Сменяш филтъра и всичко е О.К.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поредната тема. За конкретния автомобил иди на конкретен майстор.
Върни се в “Дизелови агрегати”