splyff написа:колега бензиностанцията ясно ама номера е да я вкарам колата пак на пътя гледам по български си добре ако кажеш и как да я оправа
Ами първо виж дали не е смукнала наистина въздух

splyff написа:колега бензиностанцията ясно ама номера е да я вкарам колата пак на пътя гледам по български си добре ако кажеш и как да я оправа
apa6o написа:splyff написа:колега бензиностанцията ясно ама номера е да я вкарам колата пак на пътя гледам по български си добре ако кажеш и как да я оправа
Ами първо виж дали не е смукнала наистина въздух, след това се погрижи за горивото в резервоара със спирта, но не мога да си спомня 1 към колко беше отношението и не на последно място - ако във горивния ти филтър е имало вода май е най-добре да го смениш с нов. След това трябва здраво въртене за да запали, така че трябва да си предвидиш зареден акумулатор и в краен случай кола, да подаде ток... Разбира се ако проблема ти е това
...ако във горивния ти филтър е имало вода май е най-добре да го смениш с нов. След това трябва здраво въртене за да запали...
Zinoto написа:...
splyff написа::063:![]()
![]()
![]()
![]()
помпа е
splyff написа:еми днеска се чух с вентоман и се разбрахме да я погледне взех си я от сервиза относно нафтата от 1.20 колега аз незнам да има такаваправ си че е кенеф но тая бензиностанция ми е наи близо ще го имам на предвид за напред относно сервиз определено смятам че ако попадна на добър маистор ще я права само при него
splyff написа:еми колеги какво да ви кажа много се радвам че се видях с вентоман и смятам че тои е човека при които ще си лекувам колата занапред![]()
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: radotom и 51 госта