Притрисане след смяна на ремъци.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
djdaka
Автомобил: VW Tiguan R-line
Двигател: CUV 150hp

Re: Притрисане след смяна на ремъци.

Мнениеот djdaka » Съб 09 яну 2010 13:05

rostislav1998 написа:Колеги сега се прибрах от сервиза в който ми бяха сменени ангренаж(комплект),обтяжна ролка пистов ремък,водна помпа,пистов ремък(това ми е написал майстора).Проблема за който искам мнение е че двигателят ми започна да тресе на празен ход.Мотора е 1.9 P.D.AJM.Благодаря на всеки изразил мнение.

Градски кажи кой е сервизът за да не ходим там.
Поздрави.

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Съб 09 яну 2010 15:17

Е*аси каръщината дето ме е подхванала !
От тази сутрин след запалване на колата се чува едно пищене и на таблото пише ENGINE WORKSHOP :banghead:
Реотанчето за свещите мига постоянно и имам чувството ,че мотора се тресе вече доста по усезаемо от преди това :banghead:
Ужас егахти колата честно тва не може да мине ден без изненада .
Моля кажете как да процедирам ... моя колега кара Голф 3 и съм го виждал да рови с един лаптоп по колата си дали да накарам него да я закачи или кажете каде да отида ,че още малко ще я търпя и я зарязвам пред вкъщи и да си мухлясва там мамка й :(

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 09 яну 2010 19:45

потърси Vilio saxoto

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Нед 10 яну 2010 1:20

Каде мога да го намеря този човек ? Каде работи ,сервиз ли е ,гараж ли е ?
Дайте кординати моля :bowdown
Баси немога да повярвам ,че в Русе няма кадърни сервизи и всички ТДИ-та са безпроблемни и никаде не ходят на сервиз а само моето ми вади нервите ! Още мако ще го потрая тоз кенеф и му пускам обявата , нека някой мазохист му се радва аз ще си купя японска кола и нека ми е зле !

rostislav1998
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rostislav1998 » Нед 10 яну 2010 11:01

Колеги внимателно подбирайте сервиза за колита ви.Явно P.D. не е лажица за всяка уста.За колегата djdaka имаш л.с. за сервиза.Не мога да кажа кой е публично докато не разбера какво са обаркали по колата.За колегата TDIIDT ако мислиш че мога да помогна с vag-com обади се мога да ти закачим колата но разбирам само да прочета за грешки и мога да ти сменя езика на дисплея. :oops: Вчера пак закачих колатаннула трябва да показва там кадето пише :synchro angle???при мен е от 0 до 0,6 ,и ако центровката е добре може ли проблема да е някъде другаде,защото си мисля за тази демпферната шайба да не са обаркали нещо при монтажа гледам ,че има белег на нея.Най силна е вибрацията когато подам газ на 1000 оборота започва да подскача вратата като е отворена,свлед това се оправя, и на място като работи .

Потребителски аватар
djdaka

Мнениеот djdaka » Нед 10 яну 2010 17:27

TDIIDT написа:Каде мога да го намеря този човек ? Каде работи ,сервиз ли е ,гараж ли е ?
Баси немога да повярвам ,че в Русе няма кадърни сервизи и всички ТДИ-та са безпроблемни и никаде не ходят на сервиз а само моето ми вади нервите ! Още мако ще го потрая тоз кенеф и му пускам обявата , нека някой мазохист му се радва аз ще си купя японска кола и нека ми е зле !

Сервизът на Вилъо се намира в "Жабешкото" на ул. Тетово.
Поздрави.

Потребителски аватар
go_show
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот go_show » Нед 10 яну 2010 20:09

Да, няма да сбъркаш ако отидеш при Вильо.
Винаги когато съм се ползвал услугите на неговия сервиз, работата е била свършвана с изключителен професионализъм и на добра цена.
Разбира и от ПД двигатели, турбини, чип-тунинг и много други агрегати по автомобила.
И най-хубавото е, че това не е само мое субективно мнение, а и впечатлението на много мои познати.
Успех!

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Нед 10 яну 2010 20:27

djdaka написа:
Сервизът на Вилъо се намира в "Жабешкото" на ул. Тетово.
Поздрави.

Това сервиз ЮВИ ли е дето правят стартери ? Иматш ли телефона на Вилъо да му звънна ?

Потребителски аватар
djdaka

Мнениеот djdaka » Нед 10 яну 2010 20:31

Имаш л.с.

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Нед 10 яну 2010 20:47

Не не там не ми се ходи , Вильо не го знам кой е, ама сервиза доколкото знам е собсвеност на Иван.
От там имам лоши отзиви освен това на колегата му взеха 70 лева за ремонт на генератора а после в друг сервиз се установи ,че проблема изобщо не е бил от него !
Имам и личен опит с на баща ми колата долу в линка към темата :talk: съм писал

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=175734

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Вто 12 яну 2010 10:27

Сагата ми продължава: днес сутринта влизам в колата въртя и пали от раз ,няма претрисане няма нищо работи гладко и равномерно .
Таман да стигна до офиса и хоп лампата на ESP-то светна :screwy
След около час тръгвам да свърша една работа паля няма проблеми нищо ме свети нищо не мига не тресе направо ЧУДО :mrgreen:
Спирам на първия светофар и ... :talk: тръшка се мотора все едно ще излиза извън колата :banghead:

Свързах се с колегата ifidik и май по спешност ще тръгвам към Варна тия дни :|

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Вто 12 яну 2010 22:22

TDIIDT написа:Каде мога да го намеря този човек ? Каде работи ,сервиз ли е ,гараж ли е ?
в последното ти изречение е истината :да: аз така направих щото ми писна с тоя мазохизъм :lol:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 12 яну 2010 22:37

аиде моля ви се не с японски мърши(много са хубави първите две години-и там се изкалпазаниха)направо ми побеля главата напоследък от тия измишлъотини 8)

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Вто 12 яну 2010 23:20

нееее Никс---не е така.точно старите японки са железни както и тия производство 2000-2005г.е да при по-новите може и да има проблеми ама.....не толкова колкото при VAG.като цяло японската машина е устроена с по-друг замисъл.мноооооого здрава --мотори предници окачване и т.н.т---единствено проблем може да се прояви в ел-управлението на моторите.но те толкова се побъркаха с тая екология че колите вече имат повече датчици сензори и електроники а механката чак се губи.примерно тойота 2009г.дотолкова преубразуваха моторите си с тая система OPTIMAL DRIVE че дадоха сравнение ако караш в държава в която еко-нормите влияят върху данъците колко пари може да спестиш на година----мноооого-а българия леееекичко се придвижва натам.и аз никога нищо не съм знаел за японските кенефи --цял живот съм карал почти само VAG по препоръки на майстори и монтйори....щото им най-лесно да ги базарат.но понеже работата ми е такава че контактувам с мноооогооо и различни хора и постоянно връзваме приказки за коли установих че точно ваг-колите са най-зле.дори френските и италианските кошове са мнооого по-добре.може да ви е смешно :lol: :lol: но е факт.явно ваг са най здрави само за монтйорите :roll: :lol: :не: е усъзнавам че форума е фв но.....мога да доложа доста факти :deal

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 12 яну 2010 23:26

Хайде моля по темата ...

Върни се в “Дизелови агрегати”