tdi fen написа:карам AGR мотор от 4 години още в началото като я взех го смених и знам че е демпференkiki1 написа:АGR не е с демпферен маховик
Извинявам се тогава,че съм ви подвел

tdi fen написа:карам AGR мотор от 4 години още в началото като я взех го смених и знам че е демпференkiki1 написа:АGR не е с демпферен маховик
единак написа:Тази кола е абсурд да е на 140хил км. Освен ако не е карана от абслолютен парлапанин. Ама и въпреки това...
K написа:Започвам да се изприщвам като видя в българското мобиле 99% от колите да са на по 150К км макс. Бива, бива да има глупаци да купуват, ама на всяко описание колите са в "перфектно състояние", и на по 100 000 км. Чистак нова кола от магазина си купуваш почти. Една елементарна справка с немското мобиле говори само по себе си какви тарикати сме. Тия дизеляци се счупват от каране и на третата си година вече са чукнали 300 000 км. Да не говорим за автомобил на 10 години....
Ако си купуваш кола от БГ задължително диагностика и оглед от разбиращ майстор, иначе не се знае какво си вкарваш в гащите
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Пламен Тодоров и 33 госта