И аз имам същия проблем при палене на моето Лупо и той не се появява при всяко палене т.е. когато е топла колата не го прави всеки път но когато е студена почти всеки път.
Сложно ли е разглабянето на въпрсната джаджа или не иска 2 висши?
питане за голф3 1Z 1.9tdi , шум при първо палене
- bigmiro
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: питане за голф3 1Z 1.9tdi , шум при първо палене
Нищо общо с двете висши, лесно е, но "малко" ще се изцапаш!
Разглабяш, почистваш всичко, подменяш 2-3 втулки, подменяш четките, почистваш колектора от нагар и после каналите му, слагаш гресчица на триещите части, сглабяш, завърташ без да си го монтирал да се увериш, че всичко е ОК и монтираш на колата.3-4 часа работа с разтъкаването до магазина за авточасти, че докато не покажеш демонтираните части и мериш на място, да се увериш че са същите, не вземай.
Разглабяш, почистваш всичко, подменяш 2-3 втулки, подменяш четките, почистваш колектора от нагар и после каналите му, слагаш гресчица на триещите части, сглабяш, завърташ без да си го монтирал да се увериш, че всичко е ОК и монтираш на колата.3-4 часа работа с разтъкаването до магазина за авточасти, че докато не покажеш демонтираните части и мериш на място, да се увериш че са същите, не вземай.
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: питане за голф3 1Z 1.9tdi , шум при първо палене
Kung_Fu_Panda написа:привет на всички
имам някакъв странен шум при първо палене,
когато завъртя ключа и колата запали, се чува едно дращене което трае около секунда след като върна ключа, звука много прилича на този звук, който издава колата когато не върнеш ключа ами го държиш на стартер, с тази разлика че аз го връщам
много обичам всичко да ми е 6 по колата, и освен че дразни може и да е вредно, много се надявам някой да знае за какъв проблем става въпрос
поздрави
При мен се получи абсолютно същото нещо от вчера само при първо палене го прави демек, когато колата е студена. Има ли вариант като паля да се пр...е нещо така като въртя?
а на другият ден едвам запали

Върни се в “Дизелови агрегати”