Spoonk написа:tix0v3 написа:Да Ви кажа аз също съм много зарибен да си сложа такъв филтър.Карам Г3 1.9TDI 90k.c. Влязох в този сайт на К&N и там открих за Г3/Vento 1.9 TDi на скромната сума от 336 лв. МОля запознатите колеги да одарят едно рамо с малко инфо, дали това е одачно за моя автомобил и ако е да,дали има по ефтин варянт![]()
![]()
Имат ли български сайт, ако може да ми пратиш линк.
П.П. Ако нямаш някакъв сериозен тунинг по мотора няма смисъл за дизела ,поне при мойта няма разлика във вървежа.Макар че имам чипС пак не указва осезаем ефект .Освен това както казах дебитомерите са доста скъпи.
Kung_Fu_Panda написа:карай си го с чипче само и това е, ако си го зел да го правиш за драг си объркал мотора, не искай много от тея 3 буталца за да те слушат
Velko написа:Kung_Fu_Panda написа:карай си го с чипче само и това е, ако си го зел да го правиш за драг си объркал мотора, не искай много от тея 3 буталца за да те слушат
![]()
Питай го тоя с IS-ката
иначе си върви за 1.4 дизел
На тоя с БМВ- то май не му се вярваше..
От къде да намеря евтина генерация за моята кочинка.На мен само гърнето ми е 500 лв.Spoonk написа:Velko написа:Kung_Fu_Panda написа:карай си го с чипче само и това е, ако си го зел да го правиш за драг си объркал мотора, не искай много от тея 3 буталца за да те слушат
![]()
Питай го тоя с IS-ката
иначе си върви за 1.4 дизел
На тоя с БМВ- то май не му се вярваше..
По добре прави генерация.Там вече има осезателен ефект и не е много скъпо.