Сега вече знаеш че с ремака се сменя и шаибата на коляновия-тва секи читав маистор би трябвало като ти сменя ремака да ти каже.То всъщност не смениш ли шаибите с ремака се едноче не си го сменял щото тя старата се е напаснала кам стария ремак и по тоз начин разебава новия.Ми да ти кажа според мен кво се сменя на кола като си я купиш-аз си приготвям 200-300 лв. отгоре.Ремък с ролките(на коляновия,на разпределителния и тая на обтегача)

,пистов ремак(веднъж не сменеих щото нали не е фатален,ама се скъса счупи кутията на ангренажния и заседна между ролките и ангренажния-касмет че веднага спрях и нищо не се беше случило в главата),филтри(въздушен

,за купе и горивен-последните два няма ква мизерия да ти направат ама ша се чудеш що не върви мотора или парното и ако попаднеш на "маистори"щи сменят половината кола с турски части

),маслото,ако си с по нова кола трябва да ти чистят и дебитомера със спреи с въздух.Аз лично тогава направо сменям и тампони и биалетки щото са евтини пак возията се оправя на колата.