ГОЛФ 3 Дзелче или Турбо дизелче
- dishata
- Автомобил: SEAT IBIZA
- Двигател: AHU
Re: ГОЛФ 3 Дзелче или Турбо дизелче
похвали се като си го купиш колега.все пак колата и избора си е само твои-мненията винаги са различни едни са доволни други не. 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Здравейте...темата умря малко, но аз все още търся перфектната машина за мен
.... С договорки...огледи и други такива, до никъде не стигнах
... Но пък за сметка на това май ще се спра на http://tishogochev.snimka.bg/business/g ... 5.22326444
Говорех с тоя и оня...впечатления различни и така нататък за голф 3... Като цяло всеки 2ри кара 3ка
, а мен са ме влечали малко по-класическите модели, и с малко мислене и умуване май ще е 2ка...Така...този модел дето ви показвам в горния линк ми се стори най-добре за момента...без изгъзици, изчистен вид и най-вече не е със широката броня
, което за мен е приоритет, тъй като знаете, че широката броня се слага или защото много радвала, или щото предната маска е гнила и нищо не става от нея. Този екземпляр ми се струва много запазен въпреки, че е без екстри...но колкото по-малко електроника, толкова по-добре, а и едни ел.стъкла не са проблем....по груби сметки колата с покупкопродажбата, смяна номера и плащане на гражданската отговорност ще стъпи на около 1800-900 лева, окачване 400-500 и една решетка без емблема, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА 2 ФАРА, и мисля че ще се побера в бюджета 2500-600лв. Та какво мислите за този модел...дали ще си заслужава...проблем с двигателя
... Утре братовчед ми ще ходи да го гледа тъй като е от региона. Благодаря за отговорите 

Говорех с тоя и оня...впечатления различни и така нататък за голф 3... Като цяло всеки 2ри кара 3ка

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
От дизел скачаш на бензин.
От 3-ка отиваш на 2-ка...
Според мен е важно да изясниш пред себе си какво точно търсиш
Тогава нещата стават в пъти по-лесни!
Иначе за конкретната оферта - "най-младите" 2-ки са на по 19-20 години. Колкото и да е пазена е стара кола...
От 3-ка отиваш на 2-ка...
Според мен е важно да изясниш пред себе си какво точно търсиш

Иначе за конкретната оферта - "най-младите" 2-ки са на по 19-20 години. Колкото и да е пазена е стара кола...
- vucata
- Контакти:

Последна промяна от vucata на Съб 12 фев 2011 12:17, променено общо 1 път.
- vucata
- Контакти:
Здравейте отново
Днес капарирах едно голфче ГТИ 1993година 4/5 вратички, 2.0 115магарета
, като цяло е добър, стегнат, не тропа не хлопа, върви доста добре за 93набор. Има много външни забележки, откраднати лайсни от вратите, 2 вежди, халогените...ножа...но това ще се набави в следствие на нещата
. Притесни ме само едно нещо
... Като отвих капачката за маслото на капака на клапаните на нея имаше мазна бяла гняс...чувал съм, че не е много добре да го има това, но за всеки случай проверих и казанчето за охладителната течност. Там беше чисто, антифриза не е сменян с цел покриване на някаква щета като например, че е омешал антифриз със масло...Дали е от конденза...поогледах по-обстойно имаше малко гняс и по самия капак на клапаните...гарнитурката е тръгнала на капака, протекла е леко от лявата страна(шофьорската) и отзад....Въпреки неугледния вид и тези забележки ще го взема...
Иначе набира добре, няма прекъсвания, само бензин е не е имала газ/метан
, предно дясно ел.стъкло е прецакано, задно ляво и то, но мисля, че е някакъв ел. проблем който ще се оправи разбира се. Рекаро салон, запазен с 1 забележка както винаги
скъсано...Няма клима/климатроник. Това е за сега, ще пиша тия дни отново и ще ви го покажа

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Да ти е честита, колега.
Ама само от забележките, които опсиваш си личи, че собственикът е бил доста немърлив
Дано като цяло е здрава колата
Ама само от забележките, които опсиваш си личи, че собственикът е бил доста немърлив

Дано като цяло е здрава колата

- mitaka8028
- Автомобил:
- Двигател:
Така по темата дизела си е дизел който еволюира в турбо дизел много ясно че турбо дизела е много по издържлив и по читав двигател от предшественика си. Поздрави!
- vucata
- Контакти:
Дизел мизел....спрях се на бензина
... Проблема не е в собственика, а в квартала който живее...няколко пъти са му открадвали лайсните...веждите и за капак на всичко 9 пъти халогени и 3 пъти нож...отказал се е да го прави а и ще си купува утре нисан кашкай нов
Попринцип трябва да го платя към края на месеца или началото на Март, ноо така като гледам трябва да е тия дни

Попринцип трябва да го платя към края на месеца или началото на Март, ноо така като гледам трябва да е тия дни

Върни се в “Дизелови агрегати”