Казвам го от опит!А с търсачката излизат поне 150-200 теми с подобни проблеми и съответните решения!
пасат Б5 1.9 тди пд ATJ заби при набиране
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат Б5 1.9 тди пд ATJ заби при набиране
Марто не всички проблеми свързани със забиване водят до смяна на турбината,както е било при теб!
Казвам го от опит!А с търсачката излизат поне 150-200 теми с подобни проблеми и съответните решения!
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Неее Насе ,то забиването не е заради турбото...
Не чете ли цялата тема?
турбото беше само едната беля - не е забивало от него, то така и така си беше на "кайма" и беше за смяна..
Забиването беше заради това малко гадно клапанче , което съм го писал в темата...
След смяната на клапанчето колата се оправи , вече си е наред и не забива.
Не чете ли цялата тема?
турбото беше само едната беля - не е забивало от него, то така и така си беше на "кайма" и беше за смяна..
Забиването беше заради това малко гадно клапанче , което съм го писал в темата...
След смяната на клапанчето колата се оправи , вече си е наред и не забива.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Чел съм я Марто и аз преди време имах проблем с това клапанче.Радвам се ,че и при теб са добре нещата!
Затова и казвам,че е по-добре да се видят и дребните неща преди човек да се хвърля на скъпи ремонти!
Затова и казвам,че е по-добре да се видят и дребните неща преди човек да се хвърля на скъпи ремонти!
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Е да така е много си прав.
Но аз така или иначе трябваше да сменя турбината , пренадуваше ужасно много и беше с изместена ос - нямала е смазване.
Просто нямах вариант да не я сменя.
Но аз така или иначе трябваше да сменя турбината , пренадуваше ужасно много и беше с изместена ос - нямала е смазване.
Просто нямах вариант да не я сменя.
Върни се в “Дизелови агрегати”