Подгревател за гориво !!!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
patzo написа:колеги, мисля че идеята на този подгревател е единствено и само да подпомогне на подряващите свещи и то главно през зимата, защото колкото по-малко подряват, толкова повече им се удължава живота и съответно палиш по бързичко в студените зимни дни ... не мисля че сваля разхода... няма логика
Алилуя

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dvanew написа:Може, но на моя познат е от Рено Рапид, така че незнам колко е нова тази система ! Факт е единствено това + твърденията му че е смакнал разхода с него !
абе аз да питам..когато го е слагат това нещо сигурен ли си че не е правил и некви други неща или да е обновявал нещо по мотора та затова да е паднал разхода.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
[quote]е от Рено Рапид, т[/quote)
offtopik: А бе от кога започнахме да черпим идеи от автомобили , чиито фирмен знак е знак на п***ка ?
Аз мисля , че твърдения единствено на един човек , ( и то вероятно само да се направи на интересен и да се поуспокои душевно, че си е взел такъв автомобил
) не следва да се вземат под внимание, особенно ако не са потвърдени с някакви що -годе точни замервания.... Това много напомня за оная "джаджа" дето намагнитвала горивото и се получавало 25% икономия...

offtopik: А бе от кога започнахме да черпим идеи от автомобили , чиито фирмен знак е знак на п***ка ?

Върни се в “Дизелови агрегати”