genov82 написа:itan75 написа:Сигурно има тема колеги,но аз лично търсих с търсачката и не можах да намеря нищо конкретно

.Та въпроса ми е,защо като окачването е идентично на Ауди се скъсват да смененят скъпи алуминиеви носачи,а Пасат-а въпреки,че е по-тежък много по-рядко се сменят

.

Ако толкова е важна пък широчината и екстрите вътре тогава вземи си една Алфа 166 или Фиат Мареа и ще се нашириш отвсякъде

[/que]
Колега имах Алфа166 и да ти кажа де ти е...а и Алфата и екстрите следкато са пълни кенефи имах я от год.и половина и хварлих по нея 3500лв и пак имаше какво да се прави по нея а и за година за застраховка,данък,винетка и преглед ми е м|у500-600лв без да слагам каско ако и каско правя минават1000лв.За италиански коли неща и да чувам,дори и да ми я подарят не искам и да чувам за Алфа.Разбрах че немеца си е немец.Правиш веднъш и забравяш

А стига де,кое правиш и забравяш?? Окачване,електоника,ремъци,накладки и прочие.Понеже бачках в магазин за авточасти известно време и ти казвам на 100%,че частите продавани тук дали ще ги сложиш във немски или италиянски автомобил еднакво бързо ще се скапят.А в италиянските кенефи както ти ги наричаш дефектира най-често немското в тях.Дебитомери,МАФ,МАП,датчици и всичко,което е Бош

Генератори,стартери и прочие по електриката също

.Намесих Алфа-та не за друго,ами защото се спомена вътрешното пространство,а там жабарите са царе на дизайна.И в крайна сметка какво излиза реално-купуваш Пасатко или Алди и като грижовен собственик послушал съветите на съвестните съфорумци сменяш всичко с нови части менте и след година като ти омръзне котора си калкулираш колко си назад и съответно и искаш толкова пари с думите "всичко съм сменил-трофея е уникален,сядаш и караш"

Обаче пак ти се разтропват носачите,пистовия ремък скача до капака,ангренажния няма как да го погледнеш но ако посвалиш някоя кора и го скиваш един такъв оръфан и конците се показали почти изтръпваш.За другите проблеми да не споменаваме изобщо.Всяка кола си иска подръжка и то сериозна при нашите пътища,части,горива и прочие.Аз лично съм имал три Пасата и две АЛдита и честно казано бял ден не видях с тях.Да кажа ли сега каква кола има и че цялата и предница да се направи на мен лично ми излезе 30лв със отстъпката за два кормилни накрайника,а не съм от тези с АЛдитата и Пасатите дето с голяма скорост навлизат в насрещното движение за да избегнат дупката и да не дадат отново около 1000лв за алуминиево окачване,а че пред мен един блъсна дете от такива слаломи и го уби на място.