ceko84 написа:Ще замръзне ,но като идем на северния по;юс.Цяла зима карам с такава и още не ми е замръзвала.А София не е от най-топлите градове в България
Ела във Видин дето държи по 2 седмици по -17/-9,и ще говорим.

ceko84 написа:Ще замръзне ,но като идем на северния по;юс.Цяла зима карам с такава и още не ми е замръзвала.А София не е от най-топлите градове в България
ceko84 написа:ceko84 написа:Ще замръзне ,но като идем на северния по;юс.Цяла зима карам с такава и още не ми е замръзвала.А София не е от най-топлите градове в България
red.devilll написа:ceko84 написа:ceko84 написа:Ще замръзне ,но като идем на северния по;юс.Цяла зима карам с такава и още не ми е замръзвала.А София не е от най-топлите градове в България
Колега тук в София спада до -2 и после цял месец е 25-30 градуса. Зависи кой с какво е увеличил количеството преди да достигне даденото гориво до теб. А във Видин влаове карате или не? От достоверен източник на нафтата ,която е в БДЖ и се правят по 2 пъти на седмица проби и то винаги са изненадващи-Ако може да ми кажеш коя бензиностанция е проверена за качество на гориво или с наказана за некачествената помия ,която ни я продават за "нафта".
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 36 госта