Deo88 написа:...Питал съм дали се продават чипове ...
Абе , то може и да се продадат, щом има търсене

Deo88 написа:...Питал съм дали се продават чипове ...
stefan4o написа:albena_sladurana написа:ако съм те разбрал правилно питаш дали на 1.6чист дизел ще му е добре ако му сложиш турбо и кулер?
ква е логиката да вземеш чист дизел и да се занимаваш в преправяне после а направо да не вземеш 1.6гтд с кулер?!?
А това GTD с чип дали ще върви доволно и колко коня може да стане след чипа?
Доста съм се запалил и имам огромен интерес към тези дизели(Голф 2)
Ако намериш някой запазен вземи един и за менеТия коли са вече близо 30-годишни, малко е трябвало по-рано да се запалиш по тях
А за чипа - няма как да стане, липсва ЕКУ, всичко е механика по тези коли.
tarikat89 написа:демек да има едно 600лв повече да му направи един ремонт на двигатела
stefan4o написа:Аз затова ти намекнах за годините. По-важното е как е каран моторът, дали не е прегряван и други такива важни и не чак толкоз неща за дизеловите мотори от това поколение. Аз бих предпочел добър ТД със само 75к.с. пред изморен ТД с 82к.с. и кулерТова имах предвид, като казах, че това са стари коли и ако наистина си се решил на такъв мотор вземи по-запазения такъв.
tarikat89 написа:демек да има едно 600лв повече да му направи един ремонт на двигатела
Golf_Diesel_ написа:tarikat89 написа:демек да има едно 600лв повече да му направи един ремонт на двигатела
Не повече от 200 лв, ако прави само това което изброих