клапан G71 1,9 tdi afn 110 hp

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
koker.sl
Автомобил:
Двигател:

Re: клапан G71 1,9 tdi afn 110 hp

Мнениеот koker.sl » Нед 06 май 2012 19:27

И аз имам проблем с турбото.За 8 месеца е чистена 2 пъти и пак почна да ми забива.Интересното е че нямам грешки на диагностиката и незнам какво да правя.А този клапан Н75 как може да се разбере дали работи или не.Клапана ако не работи нали и ако е почистена пак ще влиза в авариен режим или се бъркам?

ivailo stoianov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivailo stoianov » Нед 20 май 2012 21:10

Естественно ми направи проблем отново за пореден път свалих турбината михме я с киселини и прочие и като лъсна се видя че точно под лопатките има язвички и проблема явно идва от там язвичките трупат нагар и правят бели.След така направеното вече откритие поразрових и си намерих друга турбина като можеше да сменя само топлия охлюв на така и така изпадна турбо и естественно вече 1000 км без проблеми а иначе до 500-600 км и работата беше за сваляне.Естественно тъй като и колата ме изнерви за 1 година 4 пъти свалях турбина звънах една телефонче но Георги от Елхово та момчето работи с Богомил и вече е с чипче резултата е перфектен че дори няма и дим от ауспуха а мощност задоволителна -малко настроика и на актуатора и е бясна кочинката.Поздрави на Брезел и Гошето за добрата работа :bowdown

ivailo stoianov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivailo stoianov » Нед 20 май 2012 21:12

относно забиването колега неможе да ти забие и да не даде грешка другия вариант е дебитомер да ти прави беля и дане се вижда

Върни се в “Дизелови агрегати”