1,9 ТДИ 110 к.с. спукан маркуч за кулера
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1,9 ТДИ 110 к.с. спукан маркуч за кулера
И моя се цепна преди няколко месеца.Купих от морга маркуч от турбо пътища за БМВ,не знам модела,беше свален.На самия маркуч пише БМВ.Направи ми впечатление,че е малко по-дебел и с по яка оплетка вътре.Отрязах си парче което ми върши работа,защото беше два пъти по-дълъг почти.Няколко седмици след това купувах лагери служебно и видях,че в магазина има и различни маркучи,в момента в който попитах за маркуч за високо налягане ф51 ,момчето ме попита- За турбо ли ти трябва.Каза,че много хора си купуват и няма проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1,9 ТДИ 110 к.с. спукан маркуч за кулера
Колеги,някой да ме насочи къде в София мога да си купя точно такъв маркуч-Ф51мм??
Трябва ми право късо парче-5-6см.
Оригиналното било скъпо,а пък да давам доста пари за право късо парче е грехота.
С Пассат Б5,АФН съм и не бях вдигал капака доста време,рещих да премеря подгревните свещи дали работят,преди зимния сезон.И какво да видя-късата гумена снадка (5-6см.)между колектора и твърдата черна тръба-се цепнала малко.А аз се чудех защо колата припушва и не е както преди във високите обороти
казвали са ми,че става и от гумен маркуч за вода-2"??

Трябва ми право късо парче-5-6см.
Оригиналното било скъпо,а пък да давам доста пари за право късо парче е грехота.
С Пассат Б5,АФН съм и не бях вдигал капака доста време,рещих да премеря подгревните свещи дали работят,преди зимния сезон.И какво да видя-късата гумена снадка (5-6см.)между колектора и твърдата черна тръба-се цепнала малко.А аз се чудех защо колата припушва и не е както преди във високите обороти

казвали са ми,че става и от гумен маркуч за вода-2"??

Върни се в “Дизелови агрегати”