не върви голф1.9 тди 110коня

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Re: не върви голф1.9 тди 110коня

Мнениеот Zinoto » Чет 16 юни 2011 23:31

Изглежда яко е "запекла" геометрията в положение на малко надуване ама за това трябва да не е палена колата поне 1 месец :roll: и все пак трябва да може да се раздвижи, но едва ли ще се разминеш без сваляне и чистене.

illy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот illy » Пет 17 юни 2011 9:57

Zinoto написа:Изглежда яко е "запекла" геометрията в положение на малко надуване ама за това трябва да не е палена колата поне 1 месец :roll: и все пак трябва да може да се раздвижи, но едва ли ще се разминеш без сваляне и чистене.

пичове здравейте,блгодаря на всеки отзовал се към проблема ми,значи проблема сие бил точно от тоя клапан с лостчето тръгна дасе движи беше заял на едно място,запалих я и го раздвижих с ръка и тръгна :applause: сега колата си върви,според вас бих ли могал дасе размина с разглобяване ,ако излеза на магистрала и я испържа здраво да продуха :обичам ви :обичам ви :обичам ви БЛАГОДАРЯ ВИ само тук може дасе помогне на човек както направихте вие за мен :hahhihi: :patriot : vw fen : vw fen

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zinoto » Пет 17 юни 2011 14:01

Радвам се, че помогнах, но обикновенно не успявам, защото се включват "колегите", които ползват форума само да си ловят клиенти да им слагат чип и осират темите. На всеки, който ме е потърсил на лично съм помогнал!
п.п. Изкарвай на магистралата и внимавай да не стане друга бела, че и жегите почнаха...

illy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот illy » Пет 17 юни 2011 15:47

[quote="Zinoto"]Радвам се, че помогнах, но обикновенно не успявам, защото се включват "колегите", които ползват форума само да си ловят клиенти да им слагат чип и осират темите. На всеки, който ме е потърсил на лично съм помогнал!
п.п. Изкарвай на магистралата и внимавай да не стане друга бела, че и жегите почнаха...[/

ОК пич,ще добавя скайпа ти :beer

Върни се в “Дизелови агрегати”