голф 5 1.9 TDI 105h от съединителя се чува странно скърцане
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 5 1.9 TDI 105h от съединителя се чува странно скърцане
Здрте колега,само исках да ви попитам каде сте намерили твърт маховик
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
хайде сега някой да коментира който си е сложил твърд и няма проблеми!
Маховик мисля се взима от голф 3 тди 1з. Както при голф 4, но нека и други го кажат
Маховик мисля се взима от голф 3 тди 1з. Както при голф 4, но нека и други го кажат
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, Колеги голфаджии, аз доколкото съм чел и съм запознат, понеже още съм нов на Голф 5 ВКС, не трябва да се правят ескперименти и цигании с твърди маховици, замени, преправяния и други извръщения! Не съм стигнал още до там, но дай боже да стигна с тая кола. Когато момента настъпи си слагам каквото трябва и забравям. Всеки има познат в маг за авто части. Отсъпките стигат до 25%. Дал си близо 10 за кола и сега цигания/говоря принципно/. Както беше написал колега над мен: "след смяната кефа е голям
:" Пак казвам не съм запознат, ама може и така да е...
Циганенето не е добър съветник!
Поздрави и хубав ден! :)

Циганенето не е добър съветник!
Поздрави и хубав ден! :)
-
- Автомобил: YZF R1
- Двигател: 2007
Както се казва в старата поговорка " не питай старило, питай патило..." Слагал съм плътни маховици на 5 и 6 степенни кутии, като никога не съм имал проблеми. За голфчето си намери маховик от g60, 1z или abf, феродов от vr6 ( с хубави големи демпферни пружини е ) Маховик най много 50лв. притискател + феродов 200, лагер 50лв за труд нямам идея колко ще те одерат :). Частите ти са грубо 300лв, успех!
Re: съединител golf 5
jimmy freiburg написа:Не бързай да сменяш нищо.Отиди в добър сервиз,в който имаш познати за диагностика.Но със сигурност може да се каже,дали маховика е за смяна,след като се свали съединитела-към 100лв.Ако си от Бургас,мога да те насоча към 2 добри сервиза.Ако не-отиди при клубните майстори.Имаш ли силни вибрации при палене?
Може ли да посочиш кои са добрите сервиза в Бургас или района?
- jeinow
- Автомобил: Golf 5 Variant
- Двигател:
Здравейте!
Да ъпдейтна малко темата!
Преди 3 дни карах колата и нямаше никакви проблеми... снощи я паля и се чуваше някакво странно хлопане при свободен ход, което при натискане на съединител се усилва!?
Да поясня ,че колата е с ремап и този проблем се появи след има няма 2500 км с ремапа .. Ще съм благодарен за някакви съвети или съдействие за читав сервиз в гр.София където няма да ми свалят кожата от кръста за диагностика на проблема.. :)
Да ъпдейтна малко темата!
Преди 3 дни карах колата и нямаше никакви проблеми... снощи я паля и се чуваше някакво странно хлопане при свободен ход, което при натискане на съединител се усилва!?
Да поясня ,че колата е с ремап и този проблем се появи след има няма 2500 км с ремапа .. Ще съм благодарен за някакви съвети или съдействие за читав сервиз в гр.София където няма да ми свалят кожата от кръста за диагностика на проблема.. :)
Върни се в “Дизелови агрегати”