Vento 1,9 TDI 90 к.с. турбото свири
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Турбото свири..
Става...то даже моторът е същият като на Вентото
Bat_Van4o написа:Колеги искам да попитам турбо от пасат 4-ка 1.9 тди 90 к.с. става за венто 1.9 тди 90 к.с.
Ти най-вероятно не си с променлива геометрия, така че не става. Ако напишеш кода на мотора на пасата и твоя, ще ти се даде конкретен отговор. Поздрави
- IvailoOo

Еdit: Ей затова стават объркванията,понеже хората не знаят какво карат

Последна промяна от IvailoOo на Вто 20 сеп 2011 14:39, променено общо 1 път.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Завсии за какъв Пасат 4ка става въпрос.Б4 или Б5(както повечето го знаят 4ка).
IvailoOo написа::shock Каква променлива геометрия при B4Единствено при АФН има,ама той е 110 коня
Еdit: Ей затова стават объркванията,понеже хората не знаят какво карат
B4 и AFN са две различни неща колега, няма нужда да се правим на разбирачи и да гадаем. Затова писах, колегата да напише кодовете на двата мотора.
Точно така, повечето знаят B5 като пасат4.Golf_Diesel_ написа:Завсии за какъв Пасат 4ка става въпрос.Б4 или Б5(както повечето го знаят 4ка).
- IvailoOo
marchev написа:B4 и AFN са две различни неща колега, няма нужда да се правим на разбирачи и да гадаем.
Блааааагодаря ти,че ми отвори очите

Сега по темата... Според ЕТКА става само от AHU...другите са VTG пак и няма да одисат

viewtopic.php?f=6&t=38785
Последна промяна от IvailoOo на Вто 20 сеп 2011 19:15, променено общо 1 път.
- Bat_Van4o
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не знам точно кодовете на моторите всички знаете какво е пасат 4-ка..Въпросът ми беше конкретен 1.9 тди 90 коня
Имам приятели в Англия които могат да ми вземат турбо от такъв пасат..Щото там по стара кола на части нямало..Да знам дали да го поръчвам ?

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Bat_Van4o написа:Аз не знам точно кодовете на моторите всички знаете какво е пасат 4-ка..Въпросът ми беше конкретен 1.9 тди 90 коняИмам приятели в Англия които могат да ми вземат турбо от такъв пасат..Щото там по стара кола на части нямало..Да знам дали да го поръчвам ?
Всички знаем какво е B4 и B5 и така нататък а ти на какво казваш четворка няма как да знаем а 1.9 тди 90 коня има и при двете така че.....

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Ако е Пасат Б5 1.9 ТДИ 90 коня може да е и АЛХ мотор с променлива геометрия може и да е АГР без геометрия ...без код на мотора е малко трудно.Искай снимка на мотора на твоите приятелчета от Англия и дори да не разбираш какво гледаш поне забележи какъв е клапана за разтоварване на турбото и веднага ще разбереш да ли ще ти свърши работа 

- Bat_Van4o
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти колега..отдавна чаках човечно разбиране.Не знам защо всички се нахвърлят като кучета на такива като мен, които не са чак толкова компетентни по темата VW Странно е малко това "неразбиране" от тяхна страна..Все си мисля, че самочувствието явно е проблема..Големи надувки бе, а всъшност гола вода..На приказки са много важни иначе..Предполагам разбираш за какво говоря
Лошото е, че все по често почнах да ги срещам във форума.Та това ли е отношението тук ? Влизам във много форуми и знам горе долу отношението към съфорумците какво трябва да е 
Поздрави и пак ти казвам мерси

Поздрави и пак ти казвам мерси

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
ventotdi написа:Ако е Пасат Б5 1.9 ТДИ 90 коня може да е и АЛХ мотор с променлива геометрия може и да е АГР без геометрия ...без код на мотора е малко трудно.Искай снимка на мотора на твоите приятелчета от Англия и дори да не разбираш какво гледаш поне забележи какъв е клапана за разтоварване на турбото и веднага ще разбереш да ли ще ти свърши работа
При Б5 90 коньовите ТДИ-та са AHU и AHH доколкото знам, ако греша нека някой ме поправи.
- IvailoOo
Не грешиш...но едното е с променлива геометрия и съответно отпада като вариант 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
може 

- Крисчън
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Момчета и аз да попитам, тъй като и при мен се появи това свирене при меката връзка като има малка дупчица. Но проблема е че там сълзи масло леко, а скоро правих турбината с нова я сменявах. Става въпрос за АВФ двигател 131 коня
Върни се в “Дизелови агрегати”