Touran 2,0 140 к.с. трудно палене
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: трудно палене на тоуран
s vag com показва проблем в дроселовата клапа грешка и не може да се истрие
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е какво може да е

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
колегата го е написал какво му мислиш сменяйrosario08 написа:Е какво може да е
ifidik написа:след смяна уплътненията на дюзите вече пали
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
при 2,0тди не е често срещан проблем.не е задължително и при теб да е от уплътненията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Koлеги вчера сложих добавка в нафтата и ще видя дали има подобрения ама казаха че трябва да мина поне 500 км и тогава да се види 

-
- Автомобил:
- Двигател:
а има ли някакво значение че колата е с автоматични скорости и залепва съединителя и затова не пали като е по истинала а някои път дори да е студена пали от раз
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги сега открих че при минусови температури пали от раз без да се замисля а при малко по топло време запчва да се мъчи пали трудно
какво може да е някой има ли престава
какво може да е някой има ли престава
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз имам същия проблем, на мен ми установиха че връща горивото в резервоара и за това трудно пали... имало помпа на резервоара която е заминала... пробвай остави колата спряна на баир с надоло предницата моята така пали без проблем....
-
- Автомобил:
- Двигател:
е нали съм сложил клапанче да не връща горивото и пак така забелязах сега че при непалене 2 3 дена след като запали трудно нали започва да притрисва и тука един майстор ми каза че може би е воланът на саединитела но ще го проверя в българия някои ако се доеща нещо да пише мерси 

здр. колеги тоя тоуран го карам така 6 години вече със трудното палене какаво ли не смених все същото гумички на дюзите свещи почистване на стартера във българия миналата година бях я сложил на малък баир на сутринта не искаше да запали после я избутах на равно и отворих горивния филтър смених уплатнението и колата запали и така до вчера взимам по мощен акумолатор 85Ah слагам го колата пали обаче на сутринта женами въобще не можала да запали прибирам се от работа и отивам да я паля върти на сухо все едно че няма нафта на кря малки признаци дадох газ и колата запали започна да тресе изгасих я и пробвах пак да я запаля като не изчаках 1 минута колата запали от раз преди това беше мъка да запали та мисълтами е дърпа въздух системата или помпата във резрвоара не подава нафта утре сутринта ще я пробвам като запали да я изгася да изчакам 1 минута и пак да я запаля и после ще пиша някой ако предположения да пише благодаря предварително
след като оставих колата на майстора вчера днес ми се обади да си я взема оказа се дюза и самия цилиндър се пълни със нафта каза ми около 100 евро да я ревезионират самата дюза и работата около 100 евро ама септември като се върна от българия
Re: Touran 2,0 140 к.с. трудно палене
след изчистване на инжекционите пали по-добре ама пак се замисля при първото палене майстора ми каза че само са изчистени инжекционите не имало повреда и след поредното оправине ми идва на ума да не самия стартер някъде бях чел има този вариант да е самия стартер по слаба мощност
Последна промяна от icokr на Пон 19 сеп 2016 12:41, променено общо 1 път.
Причина: препинателните знаци!
Причина: препинателните знаци!
И след изчистването на инжекционите колата е пак по същия начин. Пали си трудно все едно няма нафта, след като му я оставих пак ми каза че 99 процента е главата. Имало пукнатина и от това нещо не иска да пали, като го питах за смяна той ми каза че около 2000 евро струвала чисто нова разбира се та мисълта ми е във България колко ли ще струва подмяната със работата на майстора.
Предлагам ти първо да дадеш 20 евро за проверка на налягането на помпата в резервоара. Ако е под 3 бара значи е заминала и много бавно праща горивото до двигателя. И след като престои колата и си върне горивото в резервоара ще има доста въртене на ключа. Опитай първо това преди 2000- те евро, също опитай и 8-9 пъти само да подаваш на контакт докато помпата в резервоара се чува, щом спре да бръмчи изгасяш и пак на контакт (8-9 пъти ), за да успее поне малко да покачи горивото ако там е проблема.
Мисля, че тази помпа трябва да се мери И при горивния филтър, тъй като ако има някакво запушване при тръбите то ще се намали налягането на изхода ори филтъра.
Мисля, че тази помпа трябва да се мери И при горивния филтър, тъй като ако има някакво запушване при тръбите то ще се намали налягането на изхода ори филтъра.
Върни се в “Дизелови агрегати”