Ремонт нафтова помпа Голф-3, 1.9 дизел, 65к.с, 1993г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ремонт нафтова помпа Голф-3, 1.9 дизел, 65к.с, 1993г.
а дали се продава само "О" пръстена горе на гаста дето е и ако да каде да търся
Re: Ремонт нафтова помпа
какво стана колега оправили си теча на помпатаvladrs написа:ventotdi написа:Да , не е лоша цената.В Русе цената на тази манипулация е 180 лева
къде в Русе е цената такава,че на мен ми обявиха още по-висока цена,а и това включва целия ремонт така ли?там стент,монтаж,демонтаж и такива му работи така ли?
Re: Ремонт нафтова помпа
Zinoto написа:highstakes написа:Хора, и аз трябва да ремонтирам нафтова помпа и чух за някакъв много добър майстор в Русе...дали някой се сеща за кого точно иде реч?
Къде ще гониш михаля в Русе? Един от най-добрите майстори в северна България е на 10 километра от теб и най-важното е, че не гледа да ти вземе парите, а да ти оправи колата и за стендоване на помпа и дюзи са му най-ниски цените, проверено е многократно. Пиши ми на лично да ти обясня подробно.
Аз също ходих при този майстор и го препоръчвам на всеки,въпреки че съм от Русе.
Досега не писах в темата(тествах си колата) и му дойде времето.Имах проблем с малък теч в нафтовата помпа и от там трудно палене(само Зимата).Сега всичко е наред и няма значение дали е -5 или -25 градуса ПАЛИ ПЕРФЕКТНО!
Сервиза му се намира близо до пътя Велико Търново-Варна(в дясно посока град Елена) и разбира се цената е доста по ниска отколкото в Русе.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Той в интерес на истината няма сервиз, стендовете са му в къщата. Най-добре, който се интересува да се обръща към мен, както съдействах и на колегата от Русе.
-
- Автомобил: golf 3
- Двигател: 1997 1.9 chis dizel
еи мои каде ти предложиха такава цена да ти оправят помпата щото и аз имам такава помпа кажи къде беше плс
-
- Автомобил: golf 3
- Двигател: 1997 1.9 chis dizel
Аз я направих в варна за 180
Върни се в “Дизелови агрегати”