повредена резба на леглото на свещта - AAZ

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
al3x4o
Автомобил: Audi A3 8p
Двигател: BKD 2004

Re: повредена резба на леглото на свещта - AAZ

Мнениеот al3x4o » Сря 30 ное 2011 22:20

Аве някъде гледах из форума за 1з 100 ли та 150 лв. Не знаех, че на ААЗ-то главата е толкова скъпа.

Bork
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: AAZ _ AEF motor

Мнениеот Bork » Сря 30 ное 2011 23:49

Колега,виж видеото по-надолу,ето такава процедура ти трябва на теб ;) Щом си от Русе,там би трябвало във Фолксваген да имат такъв ремонтен комплект.Отиди там и питай преди да дадеш 200лв. за друга глава или 300лв. да ти я свалят да ти я правят стругари и глупости...а й ако го имат тоя комплект ще ти излезне много по евтино,щом е на 4-ти цилиндър няма да се разглобява много само дреболии,колкото да се стигне до свеща :) всичко се прави на място без да се сваля глава !!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ntiy8L97 ... re=related

Потребителски аватар
slavi13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi13 » Чет 01 дек 2011 0:00

и на мен ми се развали резбата на 4 ти цилиндър, нарязх по голяма резба и навих един болт, така карах няколко месеца, после взех един хидравличен холендер и го навих в главата с оригиналната резба на свеща в средата, но когато пробиваш и нарязваш обилно боргията и медчика с грес да улови стружките, и досега си е така ( синът ми е кара) вече 9 години, без да свалям главата. Ако не,сваляш и караш на маистор.

milen05
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milen05 » Чет 01 дек 2011 18:06

здравейте вчера вземах колата от майстора цялата работа ми струваше 8 лева колата си пали без проблем само първите няколко секунди е нестабилна след това се оправя межеби понеже имам обогатител миналата година на 2 здрави свещи при -10 колата запали от 3 път предполагам че с 3 здрави свещи ще работи без проблем майстора ми каза че може да направи втулка на място но му трябва повече време а на мен колата ми трябва и понеже той работи на вън се разбрах ме на лято да му я закарам да я оправи :applause:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Съб 03 дек 2011 8:02

Друг път да знаеш - ако свеща на тръгва на студен мотор я сваляш на топъл. И аз имах една такава която не помръдваше въобще. Поработи мотора 15 мин и със зловещо скърцане излезна :) .

Върни се в “Дизелови агрегати”